"O sa avem cel mai frumos stadion din lume!" Milan si Inter, 600 mil € pentru o noua arena: capacitate mai mica decat San Siro

Autor: Sport.ro
Miercuri 06 Martie 2019, 14:59

	"O sa avem cel mai frumos stadion din lume!" Milan si Inter, 600 mil € pentru o noua arena: capacitate mai mica decat San Siro

Cluburile AC Milan si Inter Milano au cazut la o intelegere, impreuna cu autoritatile, pentru construirea unui stadion nou, care va costa 600 de milioane de euro.

Batranul San Siro are zilele numarate. Stadionul vechi de aproape 100 de ani urmeaza sa fie demolat, iar in apropiere va fi construita o noua arena, care va costa 600 de milioane de dolari si va fi gata in 2023.

Noul stadion va avea o capacitate de 60.000 de locuri, cu 20.000 mai putine decat in prezent. Complexul va include si o arena conexa, de 5000 de locuri, dar si un mall.

Noul stadion va fi construit dupa proiectul arenei New York's MetLife Stadium. Italienii estimeaza ca incasarile pentru cedarea dreptului de nume unui sponsor vor ajunge la 25 de milioane de euro pe an.

San Siro a fost casa pentru AC Milan din 1926, si a lui Inter Milano din 1947.

"Vom avea cel mai frumos stadion din lume. Vrem ca Milano sa devina capitala fotbalului", a spus presedintele clubului AC Milan, Paolo Scaroni.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
VIDEO. Arde Prefectura din Suceava. Vâlvătaia a cuprins întreg acoperișul
BRAT

Modifică setările cookies