VIDEO Napoli, eliminată din Cupă de echipa unde evoluează doi români, chiar pe stadionul ”Diego Armando Maradona” + brigadă 100% feminină!

Napoli Cremonese Cupa Italiei Luciano Spalletti Maria Sole Ferrieri Caputi Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 08:15
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 08:20

Formația lui Luciano Spalletti este lider detașat în Serie A, dar a ieșit din Coppa Italia încă din faza optimilor.

Napoli, echipa care domină Serie A, unde este lider cu 9 puncte avans față de ocupanta locului secund AC Milan, a fost eliminată din Cupa Italiei încă din faza optimilor de finală.

Marți seara, într-un meci disputat chiar pe stadionul ”Diego Armando Maradona”, napoletanii lui Luciano Spalletti au pierdut la loviturile de departajare în fața lui Cremonese, lipsită de aportul românilor Ionuț Andrei Radu și Vlad Chiricheș, ambii aflați pe picior de plecare.

Pentru Cremonese urmează sfertul de finală cu Roma lui Jose Mourinho

Charles Pickel (18) a deschis scorul pentru oaspeți, iar Juan Jesus (33) și Giovanni Simeone (36) păreau să îndrepte lucrurile spre o calificare normală a lui Napoli, însă Felix Afena-Gyan a înscris golul egalizator pe final (87).

Cremonese a rezistat în zece jucători, după eliminarea lui Leonardo Semicola (100), și a dus partida la loviturile de departajare, acolo unde s-a impus cu 5-4, înscriind de fiecare dată și calificându-se astfel în sferturile Coppa Italia, unde o va întâlni pe Roma lui Jose Mourinho.

Meciul a fost arbitrat, în premieră pentru competiție, de o brigadă feminină, condusă de Maria Sole Ferrieri Caputi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!