Cremonese poartă negocieri pentru transferul lui Vlad Chiricheș! Poate fi antrenat de un fost campion din Premier League

Vlad Chiriches Cagliari Cremonese Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 20:05
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 20:05

Vlad Chiricheș (33 de ani) a fost transferat în vară de Cremonese de la Sassuolo, dar ar putea pleca de la nou-promovată după doar jumătate de sezon.

Chiricheș a prins doar cinci meciuri pentru echipa sa în acest sezon de Serie A, la care se mai adaugă un meci în Cupa Italiei. Fundașul român ar putea face pasul la o echipă la care ar putea prinde mai multe minute, dar nu în Serie A, ci în Serie B!

Vlad Chiricheș poate face pasul în Serie B!

Jurnalistul Nicolo Schira anunță pe pagina sa de Twitter că gruparea din Cremona poartă negocieri cu Cagliari pentru transferul lui Chiricheș. Rămâne de văzut dacă cele două părți vor ajunge la un acord, având în vedere că internaționalul român a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon cu Cremonese, alături de care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

La Cagliari, Chiricheș ar putea fi antrenat de Claudio Ranieri, care a preluat recent echipa pe care a mai pregătit-o în urrmă cu mai bine de 30 de ani.

Cagliari, echipa care-l deține pe Răzvan Marin, împrumutat la Empoli, este pe locul opt în Serie B, cu 28 de puncte. Este ultimul loc care asigură prezența la barajul pentru promovarea în Serie A.

Pe primele două locuri, care asigură promovarea directă în primul eșalon, sunt Frosinone, cu 42 de puncte, și Reggina, cu 36 de puncte.

Vlad Chiricheș, 99 de meciuri în Serie A în șapte ani și jumătate!

Cagliari ar putea fi a patra echipă din Italia pentru care evoluează Vlad Chiricheș. În 2015, Napoli l-a transferat de la Tottenham pentru șapte milioane de euro, apoi a făcut pasul la Sassuolo, în 2019, în schimbul sumei de 9,5 miioane de euro.

În Serie A, Chiricheș a jucat 99 de meciuri, în care a înscris de cinci ori. Site-urile de specialitate îl evaluează la 1,3 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!