Messi si Cristiano Ronaldo ar putea fi din nou rivali! Anunt SOC in Serie A! La ce echipa ar putea ajunge starul argentinian

Messi si Cristiano Ronaldo ar putea fi din nou rivali! Anunt SOC in Serie A! La ce echipa ar putea ajunge starul argentinian

Messi si Cristiano Ronaldo ar putea fi din nou rivali.

Ceea ce multa lume spera sa se mai intample la un moment dat, ar putea deveni realitate. Cristiano Ronaldo si Leo Messi ar putea fi din nou adversari. Starul argentinan ar putea ajunge la Inter dupa ce i se termina contractul cu Barcelona, contract care expira in vara anului 2021.

Fostul presedinte al celor de la Inter, Massimo Moratti, a vorbit despre acest lucru si face o paralela intre transferul reusit de acesta in 1997, cand l-a adus la Milano pe Ronaldo de la Barcelona in schimbul a 28 de milioane de euro. Acesta spune ca nimic nu este imposibil si mai ales din cauza acestei pandemii se vor intampla lucruri la care lumea se asteapta cel mai putin.

"Nu cred ca este deloc un vis interzis. Poate ca era inainte de aceasta pandemie de coronavirus. Messi e la final de contract si ar putea sa incerce Inter sa il aduca. Nu cred ca aceasta situatie se va schimba, dar cred ca vom vedea lucruri ciudate la finalul anului", a declarat Massimo Moratti in presa din Italia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT