Juventus VISEAZA la unul dintre campionii lui Real Madrid! Pe cine vrea Ronaldo alaturi de el in Serie A

juventus marcelo Real Madrid Italia Juventus VISEAZA la unul dintre campionii lui Real Madrid! Pe cine vrea Ronaldo alaturi de el in Serie A
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Martie 2020, 09:45
Data actualizarii: Vineri 27 Martie 2020, 09:45

Juventus a pus ochii pe un jucator de la Real Madrid si va incerca sa il transfere in prima fereastra de mercato. 

Marcelo nu trece prin cel mai bun sezon al carierei, pierzandu-si postul de titular in fata lui Mendy. Fundasul lateral a revenit pe teren in fata Barcelonei, insa accidentarea pe care o suferise inainte a evidentiat ca brazilianul se afla departe de forma care l-a consacrat si la facut sa fie numit cel mai bun lateral al decadei trecute. 

Cu toate astea, brazilianul continua sa fie un obiectiv al cluburilor mari din Europa. Juventus este una din echipele interesate de Marcelo, care ar fi fost cerut de la Real Madrid inca de acum un an. 

Juventus isi doreste sa il aduca pe Marcelo pentru a intari pozitia lui Sandro, care nu are inlocuitor pe post in acest moment. 

Inainte de suspendarea campionatelor, oficialii lui Juve ar fi trebuit sa se deplaseze la Madrid pentru a se intalni cu reprezentantii jucatorului care mai are doi ani de contract cu Madrid.

Daca jucatorul isi doreste sa se transfere, cele doua echipe vor ajunge la un acord. Juventus ii ofera lui Marcelo un contract pentru urmatoarele 4 sezoane. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!