Cristiano Ronaldo Juventus Torino Italia Juventus și-a lansat echipamentul de rezervă! Indiciul legat de viitorul lui Cristiano Ronaldo la Torino

Juventus și-a lansat echipamentul de rezervă! Indiciul legat de viitorul lui Cristiano Ronaldo la Torino 

Cristiano Ronaldo s-a pozat în noul echipament al lui Juventus. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 20:05
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 20:22

În această campanie de transferuri, numele lui Cristiano Ronaldo a fost unul dintre cele mai rostite în fotbalul mondial. Starul portughez a fost asociat cu un transfer la PSG sau o întoarcere la Manchester United.

Însă atacantul mai are contract cu Juventus până în vara lui 2022, iar Jorge Mendes dorește să îi obțină o înțelegere până în 2023 cu clubul torinez. 

  • Juventus și-a lansat echipamentul de rezervă! Indiciul legat de viitorul lui Cristiano Ronaldo la Torino

Juventus și-a lansat echipamentul de rezervă pentru sezonul 2021-2022. Printre starurile care s-au pozat cu noul tricou de joc al italienilor face parte și Cristiano Ronaldo, ceea ce întărește informația lansată de impresarul său, că își dorește să rămână la Torino. 

Bilanțul lui Ronaldo în Italia

Ronaldo a fost cumpărat de Juventus în 2018 de la Real Madrid în schimbul a 117 milioane de euro. În cele trei sezoane, câștigătorul a 5 Baloane de Aur a cucerit două titluri în Serie A, o cupă a Italiei și două supercupe ale Italiei.

Singurul trofeu care îi lipsește de când joacă pentru clubul italian este Champions League. Acesta este și reproșul făcut de unii dintre fanii torinezi, anume că a ajuns doar până în sferturile competiției. 

În cele 133 de meciuri în tricoul lui Juventus, Ronaldo a marcat 101 goluri și a oferit 22 de pase decisive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!