Juventus s-a decis! Vrea să-l dea pe Ronaldo la PSG și le-a cerut francezilor un super atacant la schimb

Juventus s-a decis! Vrea să-l dea pe Ronaldo la PSG și le-a cerut francezilor un super atacant la schimb

Viitorului jucătorului portughez este încă în aer.

Juventus caută să-i îndeplinească toate dorințele noului antrenor, Massimiliano Allegri, iar relația pe care acesta a avut-o cu Ronaldo în mandatul precedent a fost descrisă de presă că fiind una rece, fapt care ar putea determina plecarea portughezului din Serie A.

Italienii le-au propus celor de la PSG un schimb Cristiano Ronaldo - Mauro Icardi, anunță The Sun, iar acum se așteaptă răspunsul echipei franceze cu privire la această afacere. În cazul în care ar acceptă, PSG ar fi nevoită să le plătească celor de la Inter despăgubiri de 15 milioane de euro, asta din cauza unei clauze trecute în contractul la momentul transferurilor, prin care transferul argentinianului la o rivală era "penalizat".

PSG a fost în această vara una din cele mai active formații din Europa pe piață transferurilor, cu jucători de o valoare certă precum Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Giorginio Wijnaldum sau Akhraf Hakimi fiind înregimentați în dream team-ul pe care Mauricio Pochettino trebuie să-l facă să funcționeze.

  • Juventus s-a decis! Vrea să-l dea pe Ronaldo la PSG și le-a cerut francezilor un super atacant la schimb
VIDEO PROTVPLUS.RO

Aglomerație la intrarea în România. Nevaccinații intră în carantină, chiar și cu test negativ
BRAT
Modifică setările cookies