Ronaldo Cristiano Ronaldo juventus Mauro Icardi PSG Italia Juventus s-a decis! Vrea să-l dea pe Ronaldo la PSG și le-a cerut francezilor un super atacant la schimb

Juventus s-a decis! Vrea să-l dea pe Ronaldo la PSG și le-a cerut francezilor un super atacant la schimb

Viitorului jucătorului portughez este încă în aer.

Alecu Mihai
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 17:51
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 17:55

Juventus caută să-i îndeplinească toate dorințele noului antrenor, Massimiliano Allegri, iar relația pe care acesta a avut-o cu Ronaldo în mandatul precedent a fost descrisă de presă că fiind una rece, fapt care ar putea determina plecarea portughezului din Serie A.

Italienii le-au propus celor de la PSG un schimb Cristiano Ronaldo - Mauro Icardi, anunță The Sun, iar acum se așteaptă răspunsul echipei franceze cu privire la această afacere. În cazul în care ar acceptă, PSG ar fi nevoită să le plătească celor de la Inter despăgubiri de 15 milioane de euro, asta din cauza unei clauze trecute în contractul la momentul transferurilor, prin care transferul argentinianului la o rivală era "penalizat".

  • Juventus s-a decis! Vrea să-l dea pe Ronaldo la PSG și le-a cerut francezilor un super atacant la schimb

PSG a fost în această vara una din cele mai active formații din Europa pe piață transferurilor, cu jucători de o valoare certă precum Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma, Giorginio Wijnaldum sau Akhraf Hakimi fiind înregimentați în dream team-ul pe care Mauricio Pochettino trebuie să-l facă să funcționeze.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!