"M-a sunat personal să vin la Juventus". Fost star de la Barcelona, căutat de Ronaldo pentru a-l aduce în Italia 

Ivan Rakitic Cristiano Ronaldo fc barcelona juventus Transfer Fotbal extern "M-a sunat personal să vin la Juventus". Fost star de la Barcelona, căutat de Ronaldo pentru a-l aduce în Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 07:55
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 09:16

Ivan Rakitic a ajuns la FC Sevilla, după cinci sezoane în care a jucat pe Camp Nou, la FC Barcelona.

Mijlocașul croat a mărturisit că a fost contactat în mod personal de către Ronaldo pentru a merge la Juventus, însă Blaugrana a cerut o sumă mult prea mare pentru italieni, 50 de milioane de euro. 

Rakitic ar fi putut juca la Juventus, potrivit declarațiilor făcute într-un interviu pentru 24sata. Fostul jucător al Barcelonei a dezvăluit că: "În vara lui 2019, Cristiano m-a sunat pentru a-mi spune să merg la Juventus. Mi-a explicat că mă vor, dar operațiunea nu a avut succes. Barcelona a cerut 50 de milioane de euro. Prea mult."

  • M-a sunat personal să vin la Juventus . Fost star de la Barcelona, căutat de Ronaldo pentru a-l aduce în Italia

A visat să facă echipă cu Ronaldo! 

În trecut, Ivan Rakitic a mărturisit că își dorește să joace alături de starul portughez, după ce a avut posibilitatea să evolueze alături de Messi: "Este, de asemenea, unul dintre cei mai buni jucători din istorie. Este plăcut să-l urmărești și să vezi ce face la Juventus".

Croatul a fost transferat de Barcelona de la Sevilla în 2014 pentru 18 milioane de euro, iar după cinci sezoane pe Camp Nou, acesta s-a întors la club. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!