Jadon Sancho și-a găsit echipă, după ce a fost trecut pe linie moartă la Manchester United

Jadon Sancho Juventus Torino Manchester United Italia Jadon Sancho
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Octombrie 2023, 11:50
Data actualizarii: Duminica 08 Octombrie 2023, 11:50

Jadon Sancho (23 de ani) este gata să plece de la Manchester United din cauza tensiunilor cu antrenorul Erik ten Hag.


Situația lui Sancho a fost intens mediatizată în presa britanică, având în vedere că este vorba despre un internațional englez. 

Jadon Sancho și-a găsit echipă!

Cel mai probabil, mijlocașul va rata prezența la echipa națională până la finalul acestor preliminarii, dar poate reveni în circuit dacă pleacă de la Manchester United.

Prima echipă care vrea să-l transfer pe Sancho după ce a fost trecut pe ”linie moartă” la United este Juventus. The Sun scrie că bianconerii vor să-l ia în iarnă sub formă de împrumut, iar în vară să încerce un transfer definitiv.

Transferat pentru 85 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, Sancho a evoluat doar în trei partide în acest sezon pentru Manchester United, toate din postura de rezervă.

Și cota sa de piață a scăzut semnificativ după doi ani la Manchester United. Dacă în 2020 era cotat la 130 de milioane de euro, acum englezul este evaluat la ”doar” 45 de milioane de euro.

Ce a scris Sancho pe Twitter: ”Sunt țapul ispășitor de multă vreme”

"Nu credeţi tot ce citiţi! Nu accept ca oamenii să spună lucruri complet neadevărate. M-am comportat foarte bine la antrenament săptămâna aceasta. Cred că mai sunt şi alte motive pentru acest caz, pe care nu le voi detalia. 

Sunt ţapul ispăşitor de multă vreme, ceea ce nu este corect! Tot ce vreau să fac este să joc fotbal cu zâmbetul pe buze şi să îmi aduc contribuţia la echipa mea. Respect toate deciziile luate de staff, joc cu jucători fantastici şi sunt recunoscător că o fac, dar ştiu că fiecare săptămână este o provocare. Voi continua să lupt pentru acest club, indiferent de situaţie!", a scris Sancho pe Twitter.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!