Romelu Lukaku Chelsea Inter Milano Italia

E gata! Romelu Lukaku pleacă de la Chelsea, la doar un an după ce londonezii au plătit 113 milioane de euro

Romelu Lukaku (29 de ani) se va întoarce la Inter Milano, clubul alături de care a câștigat titlul în 2021.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iunie 2022, 22:06
Data actualizarii: Miercuri 22 Iunie 2022, 22:09

Chelsea îl cedează pe atacantul belgian la un an după ce a plătit 113 milioane de euro pentru a-l transfera

Romelu Lukaku se întoarce la Inter Milano după doar un an la Chelsea

Londonezii ar urma să primească opt milioane de euro de pe urma împrumutului lui Lukaku pe ”Meazza”, sumă la care s-ar mai adăuga și alte bonusuri, în funcție de performanțele acestuia.

În contractul dintre cele două părți nu există și o clauză de cumpărare definitivă, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

În sezonul precedent, Lukaku a marcat 15 goluri în 44 de meciuri pentru cei de la Chelsea, în toate competițiile, cifră la care se mai adaugă și două pase decisive. Cota sa de piață este de 70 de milioane de euro.

De-a lungul carierei, belgianul a fost transferat de mai multe ori pentru sume impresionante. A ajuns în Anglia, la Chelsea, de la Anderlecht, pentru 15 milioane de euro, în 2011. A făcut pasul la Everton, trei ani mai târziu, pentru 35 de milioane de euro, iar după încă trei sezoane a ajuns la Manchester United, care a plătit 84,7 milioane de euro.

A părăsit Anglia în 2019, pentru o experiență de doi ani în Italia, la Inter Milano, fiind protagonistul unui transfer de 74 de milioane de euro, iar Chelsea a doborât toate recordurile anul trecut, cu transferul de 113 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!