Două cluburi de top din Premier League trag de Milinkovic-Savic de la Lazio

Sergej Milinkovic-Savic Arsenal Lazio Newcastle Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 13:30
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 13:30

Lazio îl poate pierde pe Sergej Milinkovic-Savic (27 de ani), care este dorit cu insistență de mai multe cluburi importante.

În toamnă s-a vorbit despre interesul lui Juventus pentru mijlocașul sârb care joacă de aproape opt ani la Lazio. Acum, două dintre cele mai importante cluburi din Premier League sunt pe urmele celui mai bine cotat jucător din lotul echipei biancoceleste.

Două cluburi de top din Premier League ”trag” de Milinkovic-Savic de la Lazio

Prima este Arsenal, liderul din Premier League, iar a doua este Newcastle, echipa de pe locul trei, patronată de Fondul Public de Investiții al Arabiei Saudite.

Potrivit jurnalistului Nicolo Schira, reprezentanții celor două cluburi au purtat deja discuții cu agentul lui Milinkovic-Savic, Mateja Kezman, în ultimele zile. 

Doar Claudio Lotito ar putea sta în calea transferului mijlocașului sârb. Președintele lui Lazio nu vrea să audă de o plecarea lui Sergej și ar vrea să-i prelungească înțelegerea, scadentă în vara anului 2024, chiar dacă în toamnă s-a zvonit că ar fi dispus să-l cedeze pentru 120 de milioane de euro, sumă care l-ar face cel mai scump jucător din istoria clubului.

Site-urile de specialitate îl evaluează pe Milinkovic-Savic la 60 de milioane de euro.

Sârbul cu cetățenie spaniolă joacă la Lazio din 2015, an în care gruparea italiană a plătit 12 milioane de euro pentru a-l tansfera de la Genk, din Belgia. Mijlocașul a mai jucat și pentru sârbii de la Vojvodina, prima echipă de seniori din cariera sa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!