Reacția lui Răzvan Marin după ce a devenit „eroul” lui Empoli în remiza cu Lazio

lazio - empoli Razvan Marin Serie A Stranieri Răzvan Marin
Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 22:57
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 22:56

Empoli a smuls rezultatul de egalitate pe finalul meciului cu Lazio, 2-2.

Iar Răzvan Marin a fost într-o formă „de zile mari”! Internaționalul român a prins un șut formidabil de la marginea careului la ultima fază și a restabilit egalitatea într-un duel deosebit de important pentru Empoli, care s-a mai îndepărtat cu trei puncte de „zona fierbinte” a clasamentului.

Reacția lui Răzvan Marin după ce a devenit „eroul” lui Empoli în remiza cu Lazio

După meci, Marin a precizat că a fost un gol foarte important, având în vedere și maniera în care s-a bucuat, explozând de fericire, evidențiind că rezultatul a fost favorabil pentru echipa la care este împrumutat de Cagliari.

„A fost un gol foarte important, pentru că am obținut un punct pe un teren foarte dificil. Rezultatul ăsta ne va ajuta într-o anume direcție. Trebuie să rămânem în jocuri, să fim uniți. Astăzi am reușit, iar la sfârșit golul a venit să restabilească egalitatea, suntem fericiți”, a spus Răzvan Marin după meci, potrivit Tuttomercatoweb.

”A tras jokerul!”. Ce note a primit Răzvan Marin, după ce a marcat la ultima fază în Lazio - Empoli 2-2

„Linia de mijloc a lui Lazio a avut tot timpul mingea în acest joc, el a alergat mai mult fără minge. Dar a tras jokerul care i-a adus egalul lui Empoli”, a scris publicația Calciomercato, care l-a notat cu 6 pe internaționalul român.

Tuttomercatoweb i-a oferit o notă mult mai mare lui Răzvan Marin: 7,5.

”Pe lângă luciditatea pe care o arată în general la mijlocul terenului, aduce ”azzurrilor” un punct cu un șut grozav de la marginea careului”, au scris jurnaliștii de la publicația mai sus citată.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!