Cum l-a socat Cristiano Ronaldo pe Chiellini dupa transferul la Juve. Capitanul torinezilor: "Va zic sincer, cred ca abia atunci se va opri"

Autor: Sport.ro
Luni 19 Noiembrie 2018, 20:51

	Cum l-a socat Cristiano Ronaldo pe Chiellini dupa transferul la Juve. Capitanul torinezilor: "Va zic sincer, cred ca abia atunci se va opri"

Cristiano Ronaldo a reusit sa castige intr-un timp foarte scurt respectul noilor colegi de la Juventus. Capitanul Chiellini a recunoscut ca nu a mai vazut un jucator care sa se antreneze precum portughezul.

Cristiano Ronaldo va implini 34 de ani, dar mai are multi de jucat. Asta crede Giorgio Chiellini, capitanul lui Juve, dupa ce a vazut modul in care portughezul se antreneaza.

Fundasul italian a spus intr-un interviu ca Ronaldo poate juca cel putin pana la 40 de ani si a mai afirmat ca a fost impresionat de determinarea cu care Cristiano se pregateste pentru a fi si mai bun.

"Daca putem juca pana la 40 de ani? Cred ca unii dintre noi da, dar eu personal nu. Cristiano va putea cu siguranta.

Nu prin prisma faptului ca e intotdeauna primul la antrenamente, dar prin cea a modului in care se pregateste si a determinarii de care da dovada. La fiecare antrenament incearca sa fie mai bun si mai bun.

In plus, este foarte inteligent. A venit intr-o tara diferita, intr-o liga diferita, dar a inteles imediat dinamica lucrurilor si s-a adaptat", a spus Chiellini despre colegul sau.

Proiecte de 7 mld. € pentru dezvoltarea Capitalei. Nicușor Dan vrea să rezolve problema traficului şi a termoficării
BRAT

Modifică setările cookies