Italia

Cum l-a socat Cristiano Ronaldo pe Chiellini dupa transferul la Juve. Capitanul torinezilor: "Va zic sincer, cred ca abia atunci se va opri"

Cristiano Ronaldo a reusit sa castige intr-un timp foarte scurt respectul noilor colegi de la Juventus. Capitanul Chiellini a recunoscut ca nu a mai vazut un jucator care sa se antreneze precum portughezul.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Noiembrie 2018, 20:51
Data actualizarii: Luni 19 Noiembrie 2018, 21:01

Cristiano Ronaldo va implini 34 de ani, dar mai are multi de jucat. Asta crede Giorgio Chiellini, capitanul lui Juve, dupa ce a vazut modul in care portughezul se antreneaza.

Fundasul italian a spus intr-un interviu ca Ronaldo poate juca cel putin pana la 40 de ani si a mai afirmat ca a fost impresionat de determinarea cu care Cristiano se pregateste pentru a fi si mai bun.

"Daca putem juca pana la 40 de ani? Cred ca unii dintre noi da, dar eu personal nu. Cristiano va putea cu siguranta.

Nu prin prisma faptului ca e intotdeauna primul la antrenamente, dar prin cea a modului in care se pregateste si a determinarii de care da dovada. La fiecare antrenament incearca sa fie mai bun si mai bun.

In plus, este foarte inteligent. A venit intr-o tara diferita, intr-o liga diferita, dar a inteles imediat dinamica lucrurilor si s-a adaptat", a spus Chiellini despre colegul sau.

VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies