CRIZA in fotbalul italian? Doua cluburi de traditie sunt in FALIMENT: "Ar putea sa dispara in curand!" 

Cesena bari Serie A Serie B Italia CRIZA in fotbalul italian? Doua cluburi de traditie sunt in FALIMENT: "Ar putea sa dispara in curand!"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 17:51
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 17:53

Doua cluburi care au atras in trecut jucatori romani sunt aproape de faliment. 

Cluburile italiene Cesena si Bari, din Serie B, ar putea parasi fotbalul profesionist in aceasta vara, fiind inglodate in datorii, informeaza cotidianul L'Equipe.

COVISOC, echivalentul Directiei Nationale de Control a Gestiunii din Franta, responsabila cu supravegherea conturilor cluburilor profesioniste, a respins cererile de inscriere a cluburilor Cesena si Bari pentru sezonul 2018-2019 al Serie B.

Cesena a renuntat la dreptul sau de a face apel din cauza datoriilor care se ridica la 73 milioane euro si isi va declara falimentul, care va deveni efectiv din luna august, iar jucatorii "bianconeri" vor deveni liberi de contract.

Autoritatile locale cauta solutii pentru gasirea unui investitor care sa preia echipa din Serie D, al patrulea esalon national si prima divizie de amatori din Italia. In caz contrar, clubul care in 2010 inca evolua in Serie A, va disparea.

La randul sau, Bari risca acelasi parcurs. "Biancorossi", care au jucat 33 de sezoane in elita de la fondarea lor in 1908, au sperat sa se mentina gratie unui nou investitor, insa afacerea a cazut in ultimele zile. Viitorul lui Bari este incert, dar o posibila revenire la amatori este foarte probabila, conform la Gazzetta dello Sport si La Reppublica

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!