Se întoarce la FCSB! MM Stoica a făcut anunțul: ”Urmează să-i facem bilet de avion”

MM Stoica bari FCSB Malcom Edjouma Superliga Mihai Stoica, manager general FCSB / Foto: Sport Pictures
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 10:05
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 10:05

FCSB pregătește o campanie impresionantă de achiziții în această vară.

Până acum, FCSB i-a transferat pe David Kiki (30 de ani) și Daniel Popa (28 de ani), dar Gigi Becali are și alte nume pe listă pentru această perioadă de mercato.

Malcom Edjouma și Alexandru Musi se vor întoarce la noua campioană a României după împrumuturile la Bari, respectiv Petrolul Ploiești. Mijlocașul francez a evoluat în sezonul precedent în Serie B, dar italienii nu au activat clauza de transfer definitiv.

Mihai Stoica: ”Acum trei zile ne-a anunțat”

Astfel, acesta urmează să revină la FCSB, iar oficialii campioanei îi pregătesc deja biletul de avion pentru revenirea în România. 

„Acum trei zile ne-a anunțat că e în Italia și că urmează să ne spună de unde să-i facem bilet, dacă vine din Italia sau vine din Franța. Edjouma, trebuie să avem o discuție foarte serioasă cu el când vine la pregătire. 

Vedem cu ce gânduri vine. Sunt jucători care vor să plece, sunt jucători care vor să stea, să lupte pentru titularizare. Edjouma nu e genul care să se împace cu statutul de rezervă, dar e un lucru bun pentru el”, a spus Mihai Stoica, la OrangeSport.

Edjouma nu a mai jucat de la jumătatea lunii aprilie, de la meciul contra celor de la Como, pierdut de Bari cu scorul de 1-2.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Malcom Edjouma.

Contractul pe care Malcom Edjouma îl are cu FCSB va expira în vara anului 2026.

Pentru împrumutul lui Edjouma până la finalul sezonului, Bari a plătit 200.000 de euro, iar clauza de transfer definitiv a fost stabilită la 600.000 de euro. Mutarea ar fi devenit obligatorie în cazul în care francezul ar fi evoluat în cel puțin 70% dintre partide sau dacă echipa ar fi promovat în Serie A.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!