George Pușcaș pleacă din nou de la Genoa: "Unul dintre cei mai criticați jucători ai sezonului!"

George Puscas bari Genoa Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 11:08
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 11:08

George Pușcaș (28 de ani), atacantul împrumutat în a doua parte a sezonului de Genoa la Bari, va schimba din nou echipa în această vară.

Sezonul proaspăt încheiat a fost unul dezamăgitor pentru George Pușcaș, cel puțin la nivelul echipelor de club: 8 meciuri în Serie A la Genoa (doar unul ca titular, niciun gol) și 17 partide în Serie B la Bari (10 ca titular, 4 goluri). Cu Pușcaș introdus pe final în ambele meciuri, Bari s-a salvat de la retrogradarea în Serie C după barajul cu Ternana, 1-1 în tur și 3-0 la retur.

George Pușcaș ar urma să fie din nou cedat de Genoa

Din sezonul următor, presa din Italia se așteaptă ca Pușcaș să fie din nou cedat de Genoa, fie sub formă de împrumut, fie definitiv.

"Bari se desparte sigur de șapte jucători. Printre ei, George Pușcaș, care a fost unul dintre cei mai criticați jucători din acest sezon.

Se va întoarce în Serie A, la Genoa, însă probabil clubul îi va căuta o altă echipă în această fereastră de mercato", scrie TMW, care citează TuttoBari.

Pușcaș mai are contract cu Genoa până în 2026. Până la stabilirea următoarei echipe de club, atacantul este așteptat în lotul României pentru EURO 2024.

Tricolorii vor juca două amicale, cu Bulgaria și Liechtenstein, iar ulterior vor pleca în Germania pentru turneul final, care va fi transmis în direct de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!