Italia

GENIAL! Cu ce rival a iesit Cristiano Ronaldo in oras dupa ce a semnat cu Juventus: "Am intrebat-o pe mama lui daca pot sa-l faultez! A spus DA!" :))

Cristiano Ronaldo a ajuns la Torino si a vorbit pentru prima data din calitate de jucator al lui Juventus.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iulie 2018, 14:07
Data actualizarii: Marti 17 Iulie 2018, 14:28

Ziua prezentarii lui Cristiano Ronaldo la Juventus s-a incheiat cu o cina in oras iar unul dintre cei mai buni prieteni ai jucatorului a dezvaluit cum a decurs. Bruno Alves l-a insotit pe Ronaldo in avionul privat spre Torino - fundasul de 36 de ani a semnat in urma cu o saptamana cu Parma si va fi adversar al lui Cristiano Ronaldo in sezonul urmator.

"Am fost invitat sa vin alaturi de Ronaldo cand ajunge in Italia. Am avut o cina si i-am povestit la ce sa se astepte in Italia. Ce pot spune este ca va fi un invingator, asa cum a fost si la Manchester United si la Real Madrid.  Este foarte motivat sa se descurce bine si o va face. Va fi amuzant sa joc impotriva lui sezonul asta dar am mai facut-o in trecut cand eram la Porto si am jucat cu United.

In timpul cinei, am intrebat-o pe mama lui daca am permisiunea sa-l faultez cand ne vom intalni sezonul asta.. a spus da! Dar asta nu va avea vreun efect asupra prieteniei noastre" a declarat Bruno Alves.

Modifică setările cookies