GENIAL! Cu ce rival a iesit Cristiano Ronaldo in oras dupa ce a semnat cu Juventus: "Am intrebat-o pe mama lui daca pot sa-l faultez! A spus DA!" :))

GENIAL! Cu ce rival a iesit Cristiano Ronaldo in oras dupa ce a semnat cu Juventus: "Am intrebat-o pe mama lui daca pot sa-l faultez! A spus DA!" :))

Cristiano Ronaldo a ajuns la Torino si a vorbit pentru prima data din calitate de jucator al lui Juventus.

Ziua prezentarii lui Cristiano Ronaldo la Juventus s-a incheiat cu o cina in oras iar unul dintre cei mai buni prieteni ai jucatorului a dezvaluit cum a decurs. Bruno Alves l-a insotit pe Ronaldo in avionul privat spre Torino - fundasul de 36 de ani a semnat in urma cu o saptamana cu Parma si va fi adversar al lui Cristiano Ronaldo in sezonul urmator.

"Am fost invitat sa vin alaturi de Ronaldo cand ajunge in Italia. Am avut o cina si i-am povestit la ce sa se astepte in Italia. Ce pot spune este ca va fi un invingator, asa cum a fost si la Manchester United si la Real Madrid.  Este foarte motivat sa se descurce bine si o va face. Va fi amuzant sa joc impotriva lui sezonul asta dar am mai facut-o in trecut cand eram la Porto si am jucat cu United.

In timpul cinei, am intrebat-o pe mama lui daca am permisiunea sa-l faultez cand ne vom intalni sezonul asta.. a spus da! Dar asta nu va avea vreun efect asupra prieteniei noastre" a declarat Bruno Alves.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT