BREAKING NEWS: Jucator cu 40 de selectii in nationala Italiei, condamnat la 2 ani de inchisoare! Tatal sau a primit 19 ani

BREAKING NEWS: Jucator cu 40 de selectii in nationala Italiei, condamnat la 2 ani de inchisoare! Tatal sau a primit 19 ani

Fostul international italian si atacant al lui Juventus Vicenzo Iaquinta a fost condamnat la 2 ani de inchisoare. Tatal sau a primit o pedeapsa de 19 ani!

Fostul atacant Vicenzo Iaquinta, acum in varsta de 38 de ani, a fost condamnat de justitia italiana la 2 ani de inchisoare. Tatal sau a primit o pedeapsa de 19 ani de inchisoare in acelasi dosar. Cei doi au fost acuzati de legaturi cu mafia Ndragheta.

Initial, procurorii italieni au cerut o pedeapsa de 6 ani pentru Vicenzo Iaquinta, dar acesta a primit doar 2 ani de inchisoare.

Pe de alta parte, Giuseppe Iaquinta, tatal fostului fotbalist, a primit o condamnare foarte dura pentru afilierea sa cu mafia calabreza Ndragheta.

"Este o rusine!", a strigat Vicenzo Iaquinta in momentul pronuntarii sentintei.

Vicenzo Iaquinta a jucat mai bine de 13 ani in Serie A, la Udinese si Juventus. El a jucat de 40 de ori pentru nationala Italiei intre 2005 si 2010.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploaia torențială din București a inundat cartiere întregi. Mii de mașini blocate în trafic
BRAT