Christian Eriksen Danemarca donatie EURO 2020 Fotbal extern

Gestul impresionant făcut de Christian Eriksen la o lună după evenimentul tragic de la EURO. Ce a decis danezul 

Christian Eriksen a fost la un pas de tragedie în timpul EURO 2020, după ce s-a prăbușit pe teren la finalul primei reprize din meciul cu Finlanda.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 08:12
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 08:20

Danezul a trecut printr-o perioadă dificilă, numeroase investigații și o intervenție chirurgicală, iar acum se află în recuperare după atacul de cord suferit în iunie. 

La o lună de la nefericitul eveniment, starul celor de la Inter Milano a făcut o donație importantă pentru construirea în Middelfart a unui centru de îngrijire pentru tinerii cu probleme fizice și mintale. 

  • Gestul impresionant făcut de Christian Eriksen la o lună după evenimentul tragic de la EURO. Ce a decis danezul

"Este foarte important pentru noi să le oferim tinerilor ajutor. Să creăm un spațiu unde pot avea o viață normală", a declarat Pia Becker, managerul proiectului "The Good Life". 

"Este un prieten al oamenilor și nu a uitat de amicii săi. Sunt sigură că va veni în vizită atunci când centrul va fi gata", a adăugat aceasta cu referire la Eriksen. 

Christian Eriksen se află în Danemarca în această perioadă pentru recuperare, iar informații despre posibila sa revenire la activitatea profesională încă nu au fost făcute în mod oficial. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!