EURO 2020 Cehia Danemarca galerie foto sferturi euro 2020 EURO

FOTO De la drama lui Eriksen la calificarea in semifinale. Bucuria danezilor in cele mai impresionante imagini de la Baku

Danemarca s-a calificat in semifinalele de la EURO 2020 dupa un inceput de turneu final marcat de tragedia prin care a trecut Christian Eriksen. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Iulie 2021, 22:12
Data actualizarii: Sambata 03 Iulie 2021, 22:45

Nationala antrenata de Kasper Hjulmand a inceput aventura la turneul final cu un eveniment ingrozitor, dupa ce Christian Eriksen s-a prabusit pe teren la sfarsitul partidei cu Finlanda, suferind un atac de cord. Danezul a fost salvat, insa coechipierii sai au fost afectati de aceasta situatie, iar primele doua meciuri din grupe le-au pierdut, cu Finlanda si Belgia. 

In optimi s-au calificat dupa victoria impresionanta in fata Rusiei, datorita careia s-au clasat in primele cele mai bune patru echipe de pe locul trei.

  • FOTO De la drama lui Eriksen la calificarea in semifinale. Bucuria danezilor in cele mai impresionante imagini de la Baku

Meciul cu Rusia a reprezentat descatusarea pentru danezi, care in optimi au trecut de 4-0, iar in sferturi au trecut de Cehia, cu 2-1, dupa inca o partida in care au aratat determinare si spirit de lupta. La finalul partidei, elevii lui Hjulmand s-au descatusat si au sarbatorit alaturi de suporterii prezenti la Baku o calificare istorica, in semifinalele de la EURO 2020.  

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos! sursa foto: Getty Images

Modifică setările cookies