EURO

Gest superb al lui Ceferin pentru doctorii care i-au salvat viata lui Eriksen! Presedintele UEFA i-a invitat la finala Euro 2020 

Campionatul European se vede pe PRO TV si VOYO. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 04 Iulie 2021, 19:13
Data actualizarii: Duminica 04 Iulie 2021, 19:15

Startul Campionatului European a fost marcat de un incident nefericit, care va ramane in amintirea tuturor, dupa ce Christian Eriksen, starul nationalei Danemarcei, s-a prabusit pe teren in meciul cu Finlanda. 

Fotbalistul a cazut inconstient dupa ce a degajat balonul, iar doctorii au intervenit imediat, aplicandu-i manevre de resuscitare. Mai mult, vazand ca Eriksen nu isi revine, acestia au folosit un defibrilator, cu care l-au readus la cunostinta pe jucator. Fotbalistul suferise un stop cardiac, insa mobilizarea doctorilor i-au salvat viata. 

  • Gest superb al lui Ceferin pentru doctorii care i-au salvat viata lui Eriksen! Presedintele UEFA i-a invitat la finala Euro 2020

Pentru a-i rasplati, presedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a invitat personal tot staff-ul medical care a contribuit la salvarea vietii lui Eriksen, anunta Metodi Shmanov, jurnalist bulgar. Printre doctori se afla si Valentin Velikov, doctorul lui Ludogorets. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies