Aleksander Ceferin Christian Eriksen UEFA EURO

Gest superb al lui Ceferin pentru doctorii care i-au salvat viata lui Eriksen! Presedintele UEFA i-a invitat la finala Euro 2020 

Campionatul European se vede pe PRO TV si VOYO. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 04 Iulie 2021, 19:13
Data actualizarii: Duminica 04 Iulie 2021, 19:15

Startul Campionatului European a fost marcat de un incident nefericit, care va ramane in amintirea tuturor, dupa ce Christian Eriksen, starul nationalei Danemarcei, s-a prabusit pe teren in meciul cu Finlanda. 

Fotbalistul a cazut inconstient dupa ce a degajat balonul, iar doctorii au intervenit imediat, aplicandu-i manevre de resuscitare. Mai mult, vazand ca Eriksen nu isi revine, acestia au folosit un defibrilator, cu care l-au readus la cunostinta pe jucator. Fotbalistul suferise un stop cardiac, insa mobilizarea doctorilor i-au salvat viata. 

  • Gest superb al lui Ceferin pentru doctorii care i-au salvat viata lui Eriksen! Presedintele UEFA i-a invitat la finala Euro 2020

Pentru a-i rasplati, presedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a invitat personal tot staff-ul medical care a contribuit la salvarea vietii lui Eriksen, anunta Metodi Shmanov, jurnalist bulgar. Printre doctori se afla si Valentin Velikov, doctorul lui Ludogorets. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!