Antonio Conte Alex Ferguson Arturo Vidal Manchester United Italia

Afacerea de 32 mil pe care € Ferguson si Conte au negociat-o aseara la finala Cupei! Cine ajunge in vara pe Old Trafford:

Alex Ferguson a stat langa Ionut Lupescu si Antonio Conte la finala Europa League de aseara

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014, 16:19
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2014, 16:37

Sir Alex Ferguson a fost 'special guest' aseara pe stadionul lui Juventus, la finala Europa League. Antrenorul legendar de pe Old Trafford a stat la oficiala, intre Antonio Conte si... Ionut Lupescu.

Pana sa-i povesteasca Lupescu despre problemele de la Dinamo :), Antonio Conte a inceput negocierile pentru unul dintre cei mai importanti oameni din lotul campioanei Italiei.

Jurnalistii de la Mediaset scriu ca Ferguson a venit cu o tinta clara la Torino - sa se intereseze care este pretul corect pentru transferul chilianului Arturo Vidal.

Conform sursei citate, englezii sunt dispusi sa plateasca 32 de milioane de euro pentru mijlocasul care a marcat 11 goluri in acest sezon de Serie A pentru Juventus.

Suma ar reprezenta o afacere buna pentru clubul italian, care l-a adus pe Vidal in 2011 de la Bayer Leverkusen pentru 11 milioane de euro.

Italienii scriu ca plecarea lui Vidal este conditionata de situatia lui Paul Pogba. Transferul chilianului l-ar obliga pe Conte sa-l pastreze in lot pe mijlocasul francez de 21 de ani.

44 de milioane € este valoarea de piata a lui Arturo Vidal, conform transfermarkt.de

Modifică setările cookies