Dorin Rotariu, 50% la Steaua! Anuntul de ultima ora despre pustiul 'cainilor': "Are nevoie sa se dezvolte la Steaua!"

Dorin Rotariu, 50% la Steaua! Anuntul de ultima ora despre pustiul 'cainilor': "Are nevoie sa se dezvolte la Steaua!"

Dorin Rotariu este detinut in coproprietate (50-50%) de Dinamo si Marian Iancu.

Fostul patron de Liga I, Marian Iancu, a spus ca l-ar da pe loc pe Rotariu la Steaua.

CUM ARATA PLANURILE

"In momentul de fata, lui Dorin Rotariu cel mai bine i s-ar potrivi Steaua. Nu stiu insa daca va putea sa se impuna imediat acolo, tinand cont de concurenta, dar el are nevoie sa se dezvolte intr-un astfel de mediu cum este cel de la Steaua", a spus Marian Iancu pentru Digi.

Pustiul lui Dinamo implineste 19 ani in luna iulie si e unul dintre cei mai buni tineri jucatori din Liga I. El este cotat la un milion de euro. El are 33 de partide in acest sezon pentru Dinamo, perioada in care a marcat 9 goluri si a reusit 6 assisturi.

"Asa cum eu am insistat mai demult si am hotarat ca el sa mearga la Dinamo si nu la Vaslui, in momentul de fata cred ca ar face o alegere foarte buna daca ar semna cu Steaua. Eu l-as da imediat acolo pentru ca sunt direct interesat de viitorul lui.

Evident ca poate creste in continuare si la Dinamo, mai ales ca s-a acomodat destul de bine, dar sa nu uitam ca e mare diferenta in momentul acesta intre cele doua cluburi, iar Dinamo are mai nou de parcurs si acest drum anevoios dupa intrarea in insolventa", a mai spus Iancu pentru Digi.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un român membru al echipajului petrolierului Mercer Street, ucis într-un atac asupra navei în Marea Arabiei
BRAT
Modifică setările cookies