AC Milan, de neoprit în această iarnă. Fotbalistul care a semnat până în 2027 cu echipa de pe San Siro

AC Milan ismael bennacer Serie A Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 17:20
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 17:19

După 17 etape, „rossonerii” se află pe locul trei în actuala stagiune.

AC Milan a obținut 37 de puncte din 51 posibile, înregistrând, în acest sens, nu mai puțin de 11 victorii, patru rezultate de egalitate și două înfrângeri, în campionatul intern al fotbalului din Italia.

AC Milan, de neoprit în această iarnă. Fotbalistul care a semnat până în 2027 cu echipa de pe San Siro

„Rossonerii” au reușit să-l facă pe Ismael Bennacer să-și prelungească contracutl. Algerianul avea o înțelegere care expira în iunie 2024, însă jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano, a scris pe rețelele social media că închizătorul „a pus pixul pe foaie” cu AC Milan până în iunie 2027.

Cotat la 40 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, Bennacer a fost om de bază la mijloc pentru formația lui Stefano Pioli, strângând în Serie A 17 meciuri, în Champions League șase partide, iar în Cupa Italiei, un singur joc. Din 2024, va fi valabilă și o clauză de reziliere de 50 milioane de euro pentru algerian.

Cifrele lui Ismael Bennacer

Algerianul s-a născut în Franța și și-a început cariera fotbalistică la AC Arles. În iulie 2015 a făcut pasul la Arsenal, dar a evoluat pentru reprezentativa U21 și U23. Bennacer a mai bifat apariții și pentru Tours FC și Empoli, iar în august 2019 a semnat cu AC Milan.

„Rossonerii” l-au achiziționat pe închizător pentru 17.2 milioane de euro, moment în care cota sa pe piață, conform site-urilor de specialitate, era de 12 milioane. Acum, fotbalistul valorează nu mai puțin de 40 milioane.

Valorează 85 milioane de euro, iar AC Milan nu vrea să-l piardă! „Rossonerii” pregătesc prelungirea contractului

Conducerea de pe San Siro încearcă din răsputeri să-i prelungească înțelegerea lui Rafael Leao, care a impresionat până și la Campionatul Mondial din Qatar, ediția 2022. Portughezul a înscris două goluri pentru naționala sa (vs Ghana, 3-2 și vs Elveția, 6-1).

„Suntem în discuții să-i extindem lui Leao contractul. Vom încerca să reușim asta, pare că suntem pe aceeași pagină. Pare că și el vrea să rămână. Vom încerca să finalizăm totul cât de repede posibil, discutăm deja cu Rafa”, a spus directorul Paolo Maldini, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

  • Șapte goluri și șase assisturi a reușit Leao în actuala stagiune a campionatului.
  • Contractul său cu formația de pe San Siro expiră abia în 2024
  • 1,88 m este înălțimea fotbalistului care evoluează pe postul de aripă stânga
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!