Cristiano Ronaldo, întâlnire de gradul 0 cu Roberto Martinez! Superstarul își decide viitorul la naționala Portugaliei

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Portugalia Roberto Martinez Fotbal extern Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 14:18
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 14:19

Cristiano Ronaldo a fost convocat de Roberto Martinez la o discuție despre naționala Portugaliei.

În ultima zi din 2022, Al-Nassr a anunțat oficial că l-a transferat pe Cristiano Ronaldo (37 ani), din postura de jucător liber de contract. Clubul din Arabia Saudită l-a convins pe deținătorul a 5 Baloane de Aur cu un salariul anual de 200 de milioane de euro pe sezon. Astfel, în aventura de doi ani și jumătate de la Al-Nassr, superstarul portughez ar urma să câștige 500 de milioane de euro.

Cristiano Ronaldo și Roberto Martinez, discuție despre naționala Portugaliei 

Anul 20223 a venit cu o schimbare și la nivel de echipă națională pentru Cristiano Ronaldo. Eșecul din sferturile Campionatului Mondial din Qatar contra Marocului, 0-1, i-a fost fatal lui Fernando Santos (68 ani). Selecționerul lusitanilor a fost demis, iar în locul acestuia a venit Roberto Martinez (49 ani). 

Conform footmercato, noul antrenor al Portugaliei vrea să se întâlnească cu cel mai bun marcator din istorie fotbalui, cu 819 reușite. Recent, Roberto Martinez i-a vizitat pe jucătorii Valenciei: Thierry Correia (23 ani) și Andre Almeida (22 ani), care nu au apucat să debuteze la prima reprezentativă.  

Publicația franceză nu specifică dacă selecționerul Portugaliei dorește să-i comunice lui Cristiano Ronaldo că va apela la experiența sa pentru preliminariile Campionatului European din 2024. În caz contrar, tehnicianul spaniol va trebui să se descurce fără cel mai bun marcator din istoria echipelor naționale, cu 118 goluri în 196 de prezențe. 

Primul meci al lui Roberto Martinez la cârma campioanei europene din 2016 va fi pe 23 martie, de la 21:45, cu Liechtenstein, în preliminariile turneului final din 2024. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!