Handbal

Vestea primita de Cristina Neagu dupa accidentarea de la Euro! Ce au decis cei de la CSM: "Asta ne preocupa acum!"

Cristina Neagu s-a accidentat grav la EHF Euro si are nevoie de operatie pentru a rezolva problema. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Decembrie 2018, 14:14
Data actualizarii: Miercuri 19 Decembrie 2018, 14:19

Cei de la sectia de handbal a clubului CSM Bucuresti a hotarat sa propuna conducerii prelungirea contractului Cristinei Neagu. 

Actuala intelegere a handbalistei cu echipa din Bucuresti expira la finalul sezonului. Cei de la CSM o vor inca doi ani pe Neagu. 

"Pentru a pune capat diverselor speculatii si titluri din presa, precizam ca sportiva Cristina Neagu are contract cu clubul pana pe 30 iunie 2019 si intentionam sa propunem Consiliului de Administratie prelungirea cu inca 2 ani.

Ne dorim continuitate si, mai ales, ca cea mai valoroasa handbalista a noastra sa se refaca intr-un timp cat mai scurt. In acest moment ne preocupa exclusiv starea de sanatate a Cristinei. Asteptam operatia si recomandarile doctorilor si alaturi de Federatia Romana de Handbal cautam cele mai bune solutii pentru ea.

Vom tine la curent presa si publicul cu privire la evolutia starii de sanatate a Cristinei Neagu si cu privire la recuperarea ei", se arata intr-un comunicat al celor de la CSM.

Cristina Neagu a suferit o ruptura a ligamentelor in partida cu Ungaria de la EHF Euro 2018 si urmeaza sa se opereze. Accidentarea o va tine departe de teren aproximativ o jumatate de an. 

Modifică setările cookies