Cristina Neagu accidentare CSM Bucuresti Handbal Handbal CSM Bucuresti nu ii va plati salariul Cristinei Neagu pana la finalul sezonului! Cine trebuie sa achite suma de 17.000 euro lunar pana la recuperarea ei

CSM Bucuresti nu ii va plati salariul Cristinei Neagu pana la finalul sezonului! Cine trebuie sa achite suma de 17.000 euro lunar pana la recuperarea ei

CSM Bucuresti, clubul la care este legitimata Cristina Neagu, cere Federatiei Europene de Handbal sa ii achite salariul pe perioada cat ea va absenta din cauza accidentarii suferite la nationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Decembrie 2018, 19:47
Data actualizarii: Marti 18 Decembrie 2018, 19:53

CSM Bucuresti a cerut Federatiei Europene de Handbal sa achite salariul Cristinei Neagu, precum si Federatiei Romane de Handbal sa plateasca si cheltuielile pentru operatia si recuperarea ei. Neagu s-a accidentat in meciul Romania - Ungaria, de la EURO EHF 2018.

"Operatia si recuperarea Cristinei vor fi facute pe banii Federatiei Romane de Handbla, deoarece accidentarea s-a produs la nationala, iar jucatoarele au asigurari medicale.

CSM Bucuresti va solicita Federatiei Europene de Handbal plata integrala a salariului Cristinei pentru perioada de indisponibilitate. Contractul Cristinei Neagu cu CSM expira in vara anului 2019, iar noi suntem interesati de prelungire", a spus Andrei Luca, presedintele sectiei de handbal a CSM Bucuresti, pentru Libertatea.

17.300 euro pe luna incaseaza Cristina Neagu la CSM.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!