ramona farcau campionatul european de handbal Echipa Nationala de Handbal Handbal Handbal

EXCLUSIV Ramona Farcău, încrezătoare că „tricolorele” vor face o figură frumoasă la Euro. Ce spune despre Cristina Neagu

Franța a zdrobit naționala Muntenegrului, scor 27-19 (12-9), iar în urma acestui rezultat, coroborat cu egalul dintre Olanda şi Spania, 29-29 (15-17), reprezentativa României are șanse de a ajunge în semifinalele Campionatului European.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 20:38
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 20:53

Ramona Farcău, fostă handbalistă cu 214 meciuri și 689 de goluri în naționala României, crede că „tricolorele” vor găsi resorturile necesare pentru a profita de șansa care li se oferă și se vor califica în semifinalele turneului.

„Am avut și noroc de data asta. Mai avem și noi noroc. Le cunoaștem (n.r. - pe handbalistele din Muntenegru), știm ce avem de făcut. Să le iasă, să prindem zi bună, să luptăm, să avem atitudine și putem să batem și Muntenegru.

Nu sunt un vis îndepărtat semifinalele, de ce să fie? Trebuie să credem

Meciul cu Germania, după o victorie îl tratezi altfel”, a spus Ramona Farcău, pentru PRO TV.

România joacă, marți, cu Muntenegru, iar meciul va putea fi urmărit LIVE TEXT pe SPORT.RO de la ora 19:00. „Tricolorele”, obligate să câștige pentru a spera în continuare la o calificare în semifinalele EHF Euro 2022.

Despre retragerea Cristinei Neagu

Întrebată dacă retragerea Cristinei Neagu, anunțată pentru anul 2024, după Jocurile Olimpice de la Paris, va afecta naționala României, Ramona Farcău a răspuns că nimeni nu e de neînlocuit.

„Nimeni nu e de neînlocuit. Cristina și-a făcut treaba. E o jucătoare emblematică pentru România și în lume”, a mai spus fosta mare handbalistă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies