Planul Unirii cu Stuttgart: "Sa nu ne calareasca!" Ce zic jucatorii de posibila plecare a lui Petrescu!

Autor: Sport.ro
Marti 08 Decembrie 2009, 07:56
Planul Unirii cu Stuttgart: "Sa nu ne calareasca!" Ce zic jucatorii de posibila plecare a lui Petrescu!

Unirea Urziceni se apropie de cel mai important test din acest sezon: deplasarea de la Stuttgart. Capitanul Galamaz spune ca deja are planul de joc cu nemtii.

Unirea se teme cel mai mult de Hleb, omul care i-a facut KO pe timisoreni in preliminariile pentru Liga.

"Hleb este intr-adevar un jucator extraordinar. Daca l-a cumparat Barcelona inseamna ca e un extraterestru. Dar Stuttgart mai are jucatori foarte periculosi, precum Pogrebnyak, Marica, Cacau, care ne pot pune probleme. Pericolul numarul 1 ramane insa Hleb."

"Din pacate va lipsi Maftei, o piesa foarte importanta in angrenajul nostru, un jucator cu mare experienta. Insa sunt convins ca oricare din colegii mei ii va lua locul se va descurca. Suntem obisnuiti sa fim atacati, dar speram sa le punem si noi probleme. Nu trebuie sa ii lasam sa ne calareasca!", spune Galamaz in Sport Magazin.

Jucatorii Unirii stiu de ce Dan Petrescu vrea sa plece si spun ca vor face totul ca "Bursucul" sa mai ramana la echipa"

"El isi doreste sa ajunga si mai sus, ca oricare. Dar a spus-o probabil la nervi. Ce va depinde de noi ca sa il facem sa isi schimbe ideea, vom face. Noi ne dorim sa ramana, sa mai luam un campionat. Mai avem lucruri de facut si in Europa. Nu e timpul sa plecam.", a mai declarat Galamaz in Sport Magazin.

A început etapa a doua de vaccinare în București. Câte persoane se vor putea imuniza
BRAT

Modifică setările cookies