3 indisponibili si 4 incerti in lotul lui VfB pentru meciul cu Unirea!

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 14:44
3 indisponibili si 4 incerti in lotul lui VfB pentru meciul cu Unirea!

Antrenorul lui VfB Stuttgart, Christian Gross, nu va putea conta pe trei jucatori in meciul de miercuri cu Unirea Urziceni din grupa G a Ligii Campionilor, in timp ce alti patru sunt incerti, informeaza site-ul oficial.

Christian Gross: In meciul cu Unirea Urziceni, trebuie sa aratam ce vrem inca din start!"

Thomas Hitzlsperger are ruptura musculara si va lipsi de pe gazon pana la finalul anului, Zdravko Kuzmanovici are si el acceasi accidentare, intr-o forma mai putin grava, urmand sa absenteze o saptamana, iar Roberto Hilbert, care nu a jucat nici in ultima etapa de campionat, are probleme la tendon.

Inca patru jucatori sunt incerti pentru partida cu campioana Romaniei: portarul Jens Lehmann (infectie gastro-intestinala) si jucatorii Cacau (probleme abdominale si la adductori), Arthur Boka (umar disclocat) si Ricardo Osorio (intindere).

Christian Gross: In meciul cu Unirea Urziceni, trebuie sa aratam ce vrem inca din start!"

Antrenorul lui VfB Stuttgart, Christian Gross, a declarat, luni, ca jucatorii sai trebuie sa se impuna inca din startul partidei cu Unirea Urziceni din grupa G a Ligii Campionilor, decisiva pentru calificarea in optimile de finala ale competitiei, noteaza site-ul oficial al clubului.

"Trebuie sa actionam compact de la inceput, sa aratam clar ce dorim. Jucatorii trebuie sa fie concentrati pe scopul lor, asa cum sunt si eu. Vreau pasiune, agresivitate si curaj", a declarat Gross, cunoscut ca fiind o persoana plina de vitalitate si de optimism.

Gross  a descris starea noi sale echipe, din care face parte si atacantul roman Ciprian Marica, dupa prima sedinta de pregatire: "Primul contact cu echipa a fost pozitiv. Am fãcut un antrenament intensiv de o ora, in care fiecare jucator a vrut sa arate ce poate. Cand jucatorii comunica intre ei, confera echipei vitalitate", a spus Gross.

In privinta meciului cu Unirea Urziceni, Gross are cateva semne de intrebare legate de starea unor jucatori. Arthur Boka, Zdravko Kuzmanovic si Caca sunt incerti, in timp ce Thomas Hitzlsperger si Roberto Hilbert sunt indisponibili. Chiar si in aceste conditii, antrenorul elvetian este optimist:

"Vrem sa castigam neaparat si sper ca fanii sa fie alaturi de noi. In general, astept intotdeauna sprijin din partea suporterilor. O victorie impotriva romanilor si o calificare ne vor oferi un impuls pozitiv in situatia dificila in care ne aflam. Prioritatea noastra este evitarea retrogradarii. Cunosc foarte bine nivelul fotbalului german. Este foarte greu sa castigi un meci, indiferent de adversar".

Țara din Europa care va aproba vaccinul anti-COVID Pfizer. Livrările vor începe imediat
BRAT

Modifică setările cookies