Noul antrenor al lui Stuttgart ia cu asalt Unirea: "Trebuie sa avem tupeu!"

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 12:44
Noul antrenor al lui Stuttgart ia cu asalt Unirea: "Trebuie sa avem tupeu!"

Antrenorul VfB Stuttgart, Christian Gross, care a condus duminica seara primul antrenament dupa instalare, a declarat ca doar cand castigi e placut si acest lucru trebuie sa se intample in meciul cu Unirea Urziceni din Liga Campionilor.

"Din moment ce trebuie sa castigam, vom face totul sa reusim. Doar cand castigi e placut. Imi doresc ca jucatorii mei sa evolueze cu tupeu. Clar, e mult mai frumos sa invingi decat sa pierzi si trebuie sa reincepem sa castigam", a spus Gross.

Ziua de ieri a fost extrem de agitata la Stuttgart. Antrenorul Markus Babbel a fost demis, lucru considerat ca fiind in dezavantajul Unirii de MM Stoica: "Tot ce se intampla acolo e impotriva noastra. Ne va fi de doua ori mai greu sa ne realizam obiectivul. La primul meci cu un tehnician nou, toti fotbalistii se mobilizeaza exemplar" a declarat managerul de la Urziceni in Gazeta Sporturilor.

Partida VfB Stuttgart - Unirea Urziceni, din ultima etapa a grupei G a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45.

Incidența cazurilor de Covid-19 a depășit pragul de 7 Constanţa. Cea mai mare rată, în Sibiu
BRAT

Modifică setările cookies