Reacția lui Erik ten Hag, după ce Manchester United a fost umilită de Galatasaray: "E dificil să controlăm totul de pe margine"

Manchester United Champions League Erik ten Hag Galatasaray Grupe Champions League Grupe
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 08:42
Data actualizarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 08:41

Manchester United a fost învinsă pe teren propriu, scor 2-3, de Galatasaray, în etapa a doua din grupele UEFA Champions League. 

În urma acestui rezultat, Manchester United se află pe ultimul loc în grupă, cu zero puncte, Bayern fiind lider cu șase puncte, urmată de Galatasaray, cu patru puncte și FC Copenhaga, un punct.

Reacția lui Erik ten Hag după înfrângerea din Champions League

Tehnicianul "diavolilor roșii", echipă care se află pe locul zece în Premier League, a declarat că nu este îngrijorat de rezultatul obținut, explicând că această perioadă nefastă va fi depășită.

"Este dificil să controlăm totul de pe marginea terenului, dar suntem toți împreună. Facem greșeli colective, dar facem greșeli neforțate.

Sezonul trecut a fost grozav, genial, mai mult decât ne-am putea aștepta, dar și în acest proiect știam că vor exista lacune. Suntem într-o perioadă foarte dificilă, dar ieșim împreună, luptăm împreună, rămânem împreună și acum mă refer la mine, oficiali, echipă. Ăștia nu suntem noi și știm că ne vom descurca mai bine.

Nu există scuze. OK, avem poate o parte stângă puțin dezechilibrată din cauza accidentărilor, dar nu putem face erorile pe care le facem. Am văzut o echipă care a fost cu adevărat conectată, cu un spirit grozav și care a jucat fantastic în anumite momente ale jocului, având control total.

Și dintr-o dată am făcut o greșeală. Știu că fotbalul este un joc ale greșelilor, dar eu trebuia să-i instruiesc pe jucători cu privire la ce trebuie să o facă în astfel de situații și am fost pedepsiți.

Suntem mulțumiți de portarii noștri. Andre a fost într-o semifinală a Ligii Campionilor, a fost în finală sezonul trecut, așa că are calitățile necesare pentru a fi unul dintre cei mai buni portari din lume și a demonstrat asta. Am văzut deja în jocuri marile sale calități, de asemenea, și personalitatea. El își va reveni.

Fanii se pot aștepta la responsabilitate din partea echipei, la performanță, la rezultate. Dar am văzut și o echipă cu mult spirit și, de asemenea, o echipă care a fost susținută de o mulțime de oameni de la început până la sfârșit. Și noi suntem foarte dezamăgiți. Acesta este combustibil pentru noi", a spus olandezul, în presa din Marea Britanie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!