Manchester United Adrien Rabiot plan diabolic Anglia

Manchester United, plan diabolic! Plănuiește un transfer de senzație în iarnă, dar pe bani puțini 

Abia s-a terminat perioada de transferuri, dar Manchester United își face lista de achiziții pentru iarnă, când vrea să aducă mai mulți jucători cu ajutorul cărora să facă față mai bine în Premier League și cupele europene.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Septembrie 2023, 08:30
Data actualizarii: Luni 25 Septembrie 2023, 11:37

Manchester United vrea să betoneze mijlocul terenului, iar în acest sens a pus ochii pe un fotbalist apreciat, de la un nume mare al Europei, de la Juventus mai exact. Potrivit mai multor publicații de presă sportivă din Italia, Manchester United se numără printre formațiile care îl vor pe Adrien Rabiot (28 de ani), dar are concurență serioasă, jucătorul mai fiind dorit și de Newcastle sau Atletico Madrid.

Manchester United îl vrea pe Adrien Rabiot

Problema pentru Juventus este că francezul poate semna cu oricine din iarnă, pentru că atunci va intra în ultimele șase luni de contract. Torinezii vor prelungirea, dar Rabiot se ține tare și vrea să vadă care va fi cea mai bună variantă pentru viitorul său, analizând bine ofertele pe care le va primi.

Nu este înaintată și o sumă de transfer în cazul lui Adrien Rabiot, dacă va pleca încă din iarnă de la Juventus, asta pentru că Manchester United nu prea este dispusă să îl semneze doar cu începere din vară. Îl vrea încă din pauza dintre ani, pentru a întări lotul de cupele europene.

Adrien Rabiot stă pe gânduri. Recunoștea că îi surâde un transfer în Premier League 

Fost junior la PSG, Rabiot a jucat atât pentru gruparea pariziană, cât și pentru Toulouse în Ligue 1. Din iulie 2019, mijlocașul evoluează pentru Juventus, unde a fost transferat gratis de la PSG. Mai are contract doar până la finalul lui iunie 2024 cu ”Bătrâna Doamnă” și ar putea să o părăsească definitv după ce i se termină contractul.

Mai mult, francezul născut la Saint-Maurice, cu 181 de meciuri în picioare pentru Juventus în toate competițiile, a și vorbit, la finalul anului trecut, despre visul său de a evolua în Premier League. Adrien Rabiot nu a precizat, însă, că are și o echipă favorită, ci doar că și-ar dori să evolueze acolo unde fotbalul a luat naștere!

”Premier League mă atrage. Mereu am spus că mi-aș dori să evoluez acolo. Se va întâmpla asta după ce mi se termină contractul la Juve? Nu știu. Nu am nicio echipă favorită din Anglia, nu e niciuna pentru care aș dori să joc în mod necesar”, a spus francezul în decembrie 2022.

Rabiot este evaluat de site-urile de specialitate la 40 milioane de euro.

Adrien Rabiot a mai trecut prin Anglia, dar la juniori 

Rabiot și-a făcut junioratul la Academia Creteil, dar în perioada 2008-2009 a fost și la Academia lui Manchester City. În 2009, mijlocașul central a fost transferat de Pau FC, iar în 2010 reprezentativa under-17 a lui Paris Saint-Germain l-a legitimat pe jucător.

În 2012, Adrien Rabiot a făcut pasul la echipa mare a parizienilor, iar jumătate de an mai târziu a fost trimis sub formă de împrumut la Toulouse. De când a revenit, până când a părăsit PSG, francezul a bifat 227 de partide, a înscris 24 de goluri și a pasat decisiv în 14 situații.

În 2018, Rabiot a atins cea mai înaltă cotă pe piața transferurilor, potrivit site-ului de specialitate, Transfermarkt, 50 milioane de euro. Acum, mijlocașul central cu trei reușite în 38 de selecții pentru naționala Franței, valorează 40 de milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!