Jadon Sancho Borussia Dortmund Manchester United Anglia

Plecarea lui Jadon Sancho de la Manchester United, iminentă! Unde poate ajunge fotbalistul de 85 de milioane de euro

Jadon Sancho (23 de ani), exclus din lotul lui Manchester United, este foarte aproape de plecarea de pe Old Trafford.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Octombrie 2023, 20:08
Data actualizarii: Marti 03 Octombrie 2023, 20:08
Sancho, care a jucat doar trei meciuri în acest sezon, a fost exclus din lot ca urmare a unor probleme disciplinare, așa cum a transmis Manchester United într-un comunicat. Internaționalul englez a intrat într-un conflict cu antrenorul Erik ten Hag, care în septembrie declara că Sancho "a fost lăsat în afara lotului din cauza prestațiilor de la antrenamente".

Jadon Sancho, tot mai aproape de plecarea de la Manchester United

Internaționalul englez nu s-a lăsat mai prejos, iar luna trecută a postat un mesaj pe Twitter în care cataloga declarațiile lui Ten Hag drept "false" și spunea că s-a săturat să fie scos țap ispășitor de fiecare dată. Ieșirea nervoasă a lui Sancho a fost taxată de antrenor, care a decis să îl excludă din lot până în momentul în care își va prezenta scuzele.
 
Sancho nu a făcut acest lucru și nu a mai apărut în lotul lui Manchester United. Acum, jurnalistul german Florian Plettenberg, de la Sky, scrie că extrema în vârstă de 23 de ani este pe punctul de a părăsi clubul.
 
Jadon Sancho ar urma să fie împrumutat de Manchester United la un alt club în fereastra de mercato din iarnă pentru a putea să prindă minute. O variantă pentru fotbalistul care a costat 85 de milioane de euro ar putea fi Borussia Dortmund, chiar fosta sa echipă, jucătorul ținând legătura cu Edin Terzic, tehnicianul germanilor.
 
Totuși, varianta Borussia Dortmund este puțin probabilă, scrie sursa citată, însă ideea lui Sancho este clară: "Vrea să joace constant".
  • Sancho, produs al academiei lui Manchester City, a fost cumpărat de Manchester United în iulie 2021, de la Borussia Dortmund, pentru 85 de milioane de euro. 
  • Fotbalistul născut la Londra a strâns 82 de meciuri, 12 goluri și 6 goluri la Manchester United
  • 45 de milioane de euro valorează în prezent internaționalul englez, potrivit Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!