UNIREA: "Vrem sa ramanem in istorie, ca de intrat am intrat deja!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Decembrie 2009, 07:56
UNIREA: "Vrem sa ramanem in istorie, ca de intrat am intrat deja!"

Urziceniul lui Dan Petrescu are nevoie de un egal pentru a se bate cu Barca si Real in optimile Ligii: "Nu am venit la Stuttgart la plimbare", spune Petrescu inainte de confruntarea cu Marica.

Marius Onofras:
"Vrem sa ramanem in istorie, ca de intrat am intrat deja"

"Nu simt niciun fel de presiune. Poate la ora jocului sa apara emotiile, dar, pe moment, nu am probleme in acest sens. Realizez ca avem o sansa unica si trebuie sa profitam de ea. Nu cred ca ne vom mai intalni vreodata cu asa ceva. Nici eu, nici ceilalti colegi ai mei. Toti suntem constienti de asta", a spus Onofras in EVZ.

"E cel mai important meci din cariera mea. Si nu e doar pentru mine, ci si pentru ceilalti coechipieri, pentru intreg fotbalul romanesc. Cel putin asa ar trebui sa fie, pentru ca acolo nu jucam doar pentru noi, ci si pentru Romania. Poate chiar mai mult pentru Romania".

Dan Petrescu:
"VfB este favorita. Joaca acasa, au mai multa experienta internationala si in plus, dupa atatea rezultate proaste, trebuie sa obtina si rezultate bune. As fi preferat ca VfB sa nu-si fi schimbat antrenorul inainte de meciul cu noi. De obicei jucatorii raspund pozitiv dupa o schimbare de antrenor. VfB e o echipa periculoasa, joaca agresiv și ofensiv. Trebuie sa fim concentrați timp de 90 de minute ca sa avem o șansa. Oricum, n-am venit aici in plimbare".

Bruno Fernandes:
"Ambele echipe vor sa obtina calificarea, normal. E presiunea foarte mare, dar cred ca ea apasa mai mult pe umerii celor de la Stuttgart. Din punctul meu de vedere, sansele sunt 50-50. Cine s-ar fi gandit la inceput ca vom avea sanse de calificare in optimile competitiei? Ar fi extraordinar sa reusim".

 

LIVE UPDATE. Coronavirus în România, 31 martie. Încă trei decese, bilanțul a ajuns la 68 de morți
BRAT