Noul capitan al lui Stuttgart il ataca pe Dan Petrescu: "Urziceniul nu face nimic pentru fotbal!"

Autor: Sport.ro
Marti 08 Decembrie 2009, 18:12

Noul capitan al lui VfB Stuttgart, francezul Mathieu Delpierre, a declarat cu o zi inaintea jocului cu Urziceni, in Liga Campionilor, ca romanii fac foarte putine pentru fotbal, se apara foarte jos si asteapta sa contraatace, noteaza site-ul clubului german.

"Unirea este un adversar greu de doborat. Aceasta echipa se apara foarte jos si asteapta ocaziile de contraatac. Face foarte putine pentru jocul de fotbal, se apara cu indarjire, dar este periculoasa pe contraatac. Noi o cunoastem foarte bine din meciul tur si ne pregatim corespunzator. Vrem sa castigam pentru suporteri", a declarat Delpierre.

Fundasul francez a mai spus ca recenta schimbare a antrenorului Markus Babbel cu Christian Gross (petrecuta duminica) este benefica pentru VfB si ca, astfel, fiecare jucator din lot are o noua sansa de a arata de poate.

"Schimbarea e buna, aduce un aer proaspat", a explicat Delpierre.

In aceeasi conferinta de presa, noul antrenor al lui Ciprian Marica, elvetianul Christian Gross, a declarat ca este multumit de modul in care se pregatesc jucatorii sai, dupa primele doua antrenamente efectuate impreuna.

"Pana acum, i-am vazut foarte concentrati. Echipa este total focusata pe jocul de miercuri. Orice este posibil, insa noi vrem neaparat sa invingem, pentru a ne califica. Doar o victorie ne poate satisface", a spus tehnicianul care asteapta de la elevii sai vointa, convingere, putere mentala si, nu in ultimul rand, bucuria de a juca fotbal.

 

 

PSD vrea să amâne, din nou, Legea privind carantinarea. Se dorește o ”dezbatere aprofundată”
BRAT