"In ce univers paralel eram eu capitanul lui Sergio Ramos?" Totti il distruge pe capitanul lui Real Madrid 

"In ce univers paralel eram eu capitanul lui Sergio Ramos?" Totti il distruge pe capitanul lui Real Madrid 

Francesco Totti e invitat de onoare la meciul dintre Roma si Real Madrid. 

"Totti e singurul jucator care mi-a spus nu", dezvaluia in urma cu cativa ani Florentino Perez, omul care a transferat toate vedetele lumii la Real Madrid.

In anii 2000, Perez era disperat sa-l adauge pe Totti in galaxia sa de stele, insa "Gladiatorul" Romei a refuzat de fiecare data. In cartea sa autobiografica, Totti comenta: "Sergio Ramos joaca la Real Madrid din 2005, anul in care puteam si eu sa ma transfer la Real Madrid. In ce univers paralel as fi fost eu capitanul unui asemenea jucator?", a scris Totti.

Povestea lui Totti cu Real Madrid a inceput in 2001, inaintea unui meci direct din Champions League. Perez era la dineul oficial impreuna cu Franco Sensi, presedintele italienilor, si l-a intrebat cat costa capitanul Romei. "Ce-i asta? O gluma?", i-a raspuns Sensi.

Perez a insistat in 2004, cand i-a propus un salariu de 12 milioane de euro pe an si alte 15 milioane in drepturi de imagine. Roma ar fi incasat 70 de milioane de euro pentru transfer, un record la acea vreme. "As fi fost cel mai bine platit jucator din lume, o nebunie. Erau gata sa-l vanda pe Figo ca sa elibereze tricoul cu numarul 10. Dar nu m-am dus la Madrid, nu e povestea mea. Povestea mea e la Roma", scris marele Totti.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT