Spania

Solari, atac DUR dupa dezvaluirile Football Leaks despre Sergio Ramos! Antrenorul Realului a luat foc: "E ABUZ!"

Lumea fotbalului a fost socata la finalul saptamanii trecute dupa dezvaluirile despre dopaj in ceea ce il priveste pe Sergio Ramos.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Noiembrie 2018, 22:14
Data actualizarii: Luni 26 Noiembrie 2018, 22:18

Ser Spiegel a dezvaluit vineri seara o situatie incredibila cu Sergio Ramos in prim-plan - capitanul Realului a fost acuzat ca a cazut testul anti-doping efectuat dupa finala UEFA Champions League din 2017, insa UEFA a musamalizat cazul.

Ramos s-a aparat, spunand ca aceste dezvaluiri sunt "o tentativa de a-mi pata imaginea si reputatia profesionala". La conferinta de presa de dinaintea partidei cu AS Roma din UEFA Champions League, Solari i-a luat si el apararea lui Ramos.

"Sergio Ramos este un tip onest. Este un grozav reprezentant nu doar al fotbalului, ci al sportului din Spania. Trebuie sa fie protejat in fata unui astfel de jurnalism. Jurnalismul trebuie sa informeze si sa sa cerceteze adevarul, insa uneori vorbim de un abuz asupra oamenilor, oferind informatii care nu sunt adevarate.

Va respect profesia dar, atunci cand se intampla astfel de lucruri, isi pierde putin din respect. Cred ca trebuie sa ne gandim la toate aceste lucruri" a spus Solari.

CITESTE SI

Modifică setările cookies