ULTIMA ORA | "A acceptat propunerea Realului". Lovitura a madrilenilor pentru Guardiola: sunt pe cale sa-i fure un jucator
Marti 27 Noiembrie 2018, 10:24

ULTIMA ORA | "A acceptat propunerea Realului". Lovitura a madrilenilor pentru Guardiola: sunt pe cale sa-i fure un jucator

Real Madrid are prima sansa la transferul lui Brahim Diaz (19 ani) de la Manchester City.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Real Madrid si Manchester City se lupta pentru semnatura unui jucator anuntat ca un viitor star al fotbalului international. Brahim Diaz (19 ani), jucator spaniol cu origini nord-africane, este subiectul disputei intre cele doua cluburi.

Brahim Diaz evolueaza la Manchester City din 2013, trecand pe la grupele de juniori ale clubului. Acesta este considerat a fi un mare talent, iar Pep Guardiola i-a acordat deja debutul, insa nu l-a transformat inca intr-o certitudine.

Contractul lui Brahim Diaz cu Manchester City se incheie in vara lui 2019, iar Real Madrid vrea sa profite. Cotidianul AS, dar si mai multe publicatii din Anglia, noteaza ca Real a reusit sa-l convinga pe Diaz sa refuze prelungirea intelegerii cu City.

In acest moment, Real Madrid este nevoita sa astepte momentul in care Diaz isi va incheia contractul cu City, pentru a-l transfera. Pe de alta parte, englezii incearca si ei sa pluseze la salariu.

AS mai scrie ca Real Madrid i-a transmis lui Diaz ca in Spania va avea sansa de a evolua mai des decat la City



VIDEO PROTVPLUS.RO