ULTIMA ORA | "A acceptat propunerea Realului". Lovitura a madrilenilor pentru Guardiola: sunt pe cale sa-i fure un jucator

ULTIMA ORA | "A acceptat propunerea Realului". Lovitura a madrilenilor pentru Guardiola: sunt pe cale sa-i fure un jucator

Real Madrid are prima sansa la transferul lui Brahim Diaz (19 ani) de la Manchester City.

Real Madrid si Manchester City se lupta pentru semnatura unui jucator anuntat ca un viitor star al fotbalului international. Brahim Diaz (19 ani), jucator spaniol cu origini nord-africane, este subiectul disputei intre cele doua cluburi.

Brahim Diaz evolueaza la Manchester City din 2013, trecand pe la grupele de juniori ale clubului. Acesta este considerat a fi un mare talent, iar Pep Guardiola i-a acordat deja debutul, insa nu l-a transformat inca intr-o certitudine.

Contractul lui Brahim Diaz cu Manchester City se incheie in vara lui 2019, iar Real Madrid vrea sa profite. Cotidianul AS, dar si mai multe publicatii din Anglia, noteaza ca Real a reusit sa-l convinga pe Diaz sa refuze prelungirea intelegerii cu City.

In acest moment, Real Madrid este nevoita sa astepte momentul in care Diaz isi va incheia contractul cu City, pentru a-l transfera. Pe de alta parte, englezii incearca si ei sa pluseze la salariu.

AS mai scrie ca Real Madrid i-a transmis lui Diaz ca in Spania va avea sansa de a evolua mai des decat la City

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies