Fotbalisti VEDETA care merg cu autobuzul? Da, exista! Ce campioni mondiali au mers cu metroul la meciuri:

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Februarie 2011, 08:54

	Fotbalisti VEDETA care merg cu autobuzul? Da, exista! Ce campioni mondiali au mers cu metroul la meciuri:

Ii vedem ca pe niste eroi, aplaudati la scena deschisa, adulati de fani, inconjurati de fete frumoase si urmariti de fotografi. Ei sunt fotbalistii zilelor noastre. Cine ar fi crezut insa ca te poti intalni cu Davids, Casillas sau Henry in autobuz?

Si totusi s-a intamplat. Iker Casillas capitan la Real Madrid si campion mondial cu Spania a mers cu autobuzul la antrenamente si meciuri mai multi ani. Fanii il recunosteau si il insoteau pe portarul lor pana la stadion. Ce-i drept pe atunci Casillas avea doar 19 ani.

Se intampla insa si la case mai mari! Recent, Henry si Rafa Marquez au fost surprinsi venind cu trenul de la un meci al lui Red Bulls. Cei doi au spus ca au vrut astfel sa evite traficul infernal din New York. Suporterii au fost foarte fericiti sa imparta compartimentul cu ei: s-au pozat si au luat autografe.

Unul dintre cei mai iubiti jucatori din Europa in anii '90, Edgar Davids si-a surprins si el fanii. A mers impreuna cu galeria lui Tottenham la meci. Davids a preferat sa mearga cu fanii la un meci din Premier League decat sa strabata traficul din Londra cu masina.

Exista si un caz curios. Elvetianul Christian Gross trebuia sa fie prezentat cu surle si trambite la Tottenham, insa surpriza - omul care a strans o gramada de presa intarzia sa apara. Bossul Alan Sugar a trecut prin momente stanjenitoare, cand in sfarsit Gross si-a facut aparitia fluturand un bilet de metrou: "Eu sunt o persoana normala si calatoresc ca o persoana normala", a spus Gross spre uimirea tuturor jurnalistilor, dar mai ales a lui Sugar.

Gross fusese sfatuit asa de un PR guru cu mintea cat o gaina, iar sefii lui Tottenham i-au pregatit debarcarea inca de la prezentare: "Nu m-am intrebat daca il dau afara, ci cand", a spus Alan Sugar in autobiografia sa.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coronavirus România, bilanț 30 noiembrie. 3.826 de cazuri noi de Covid-19 și 138 de decese
BRAT

Modifică setările cookies