Ce a pățit fostul internațional german din cauza fanilor români la EURO 2024: "Am stat în mijlocul lor! Încă am probleme"

Thomas Hitzlsperger EURO 2024 Olanda Romania Slovacia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 18:35
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 18:38

Thomas Hitzlsperger (42 de ani), fost internațional german, a vorbit despre experiența sa de la EURO 2024 cu fanii români.

Thomas Hitzlsperger, fost mijlocaș la VfB Stuttgart sau Aston Villa, este acum expert la BBC. Ex-internaționalul german a fost pe stadion la meciul România - Slovacia 1-1, din grupa E, iar cu o oră înaintea duelului dintre tricolori și Olanda a vorbit despre experiența trăită în mijlocul fanilor români.

Thomas Hitzlsperger: "Am probleme cu auzul din cauza fanilor români. Am stat în mijlocul lor"

Hitzlsperger, care a jucat de 52 de ori pentru naționala de seniori a Germaniei, între 2004 și 2010, spune că are în continuare probleme cu auzul din cauza zgomotului produs de fanii României la meciul cu Slovacia, chiar dacă de la duelul de la Frankfurt au trecut șase zile.

"Am fost la meciul în care România a remizat contra Slovaciei, la Frankfurt, săptămâna trecută, iar în prima repriză, în special, ambele echipe au căutat victoria.

S-a jucat de la o poartă la alta și niciuna dintre cele două echipe nu s-a oprit din a ataca. S-au făcut și greșeli, însă jucătorii au urmărit fiecare minge și a fost un meci foarte frumos.

Atmosfera a fost și ea senzațională. Am stat fix în mijlocul fanilor români și încă am probleme cu auzul din cauza zgomotului pe care l-au făcut", a spus Thomas Hitzlsperger, pentru BBC, înainte de România - Olanda.

VIDEO Fanii români, în Marienplatz, înaintea meciului cu Olanda

VIDEO Spectacolul fanilor olandezi înaintea meciului cu România

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!