Reacție oficială în urma declarațiilor controversate făcute de Manuel Neuer. Ce au spus oficialii lui Bayern Munchen

Manuel Neuer Bayern Munchen Bundesliga Herbert Hainer Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 16:59
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 17:00

Campionul mondial din 2014 a avut un discurs dur asupra unei decizii efectuate de conducerea bavarezilor.

Bayern Munchen l-a concediat pe antrenorul cu portarii, Toni Tapalovic (42 ani). Asta l-a devastat pe Manuel Neuer, mai ales că Tapalovic nu era un simplu membru din staff-ul tehnic, ci un factor esențial care a contribuit la omogenitatea grupului.

Reacție oficială în urma declarațiilor controversate făcute de Manuel Neuer. Ce au spus oficialii lui Bayern Munchen

Președintele bavarezilor, Herbert Hainer, a vorbit despre declarațiile făcute de Manuel Neuer, criticate în ultimul timp, și a evidențiat faptul că s-a simțit deranjat că portarul nu a ales să comunice întâi cu oficialii de la Bayern, ci a ales să vorbească presei.

„E de neînțeles pentru club și chiar dezamăgitor faptul că Manuel Neuer nu a căutat să comunice direct cu noi, dar s-a dus imediat la presă. Sunt mai dezamăgit decât furios, credeam că Manuel, care e un jucător grozav și a fost aici pentru mult timp, va discuta întâi cu noi despre problemele interne.

Ne vom întâlni cu el și vom analiza totul profesionist. Manuel Neuer e un goalkeeper de talie mondială și a fost alături de noi de mai bine de 10 ani. Acum, cel mai important lucru e să revină din accidentare. Pe urmă, vom vedea”, a precizat Hainer, potrivit Marca.

Manuel Neur contestă ultima decizie a lui Bayern Munchen

„Acea lovitură m-a afectat foarte mult. Mi-au spus responsabilii clubului. A apărut de nicăieri și pentru Toni. Nu am înțeles deloc. Chiar m-a deranjat. Toni a fost mereu un jucător de echipă cu noi, toată lumea l-a văzut așa. Timp de unsprezece ani și jumătate nu a lucrat pentru mine, ci pentru întreg grupul de portari, pentru colectivul de antrenori și pentru club. Am fost întotdeauna capabili să separăm munca de viața privată.

Pentru mine a fost o lovitură când eram deja la pământ. Am simțit că mi s-a smuls inima. A fost cel mai brutal lucru pe care l-am experimentat în cariera mea. Și am experimentat multe lucruri, dar ceea ce s-a întâmplat acum este la un alt nivel. Oamenii au început să plângă. Cred că asta spune totul. Portarii sunt o echipă în cadrul echipei, dar Toni a fost popular în întreaga echipă”, a declarat Manuel Neuer pentru The Athletic.


Manuel Neur (37 ani) nu traversează cea mai bună perioadă. Pe finalul lui 2022, pe când era la schi, fotbalistul lui Bayern Munchen a suferit o accidentare gravă. Verictul a fost dur: fractură la picior și indisponibilitate până în vara lui 2023.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!