FOTO E gata! Cu ce echipă a semnat fotbalistul lui Jose Mourinho amenințat cu moartea

Jose Mourinho AS Roma Fabrizio Romano Nicolo Zaniolo Serie A Italia Jose Mourinho
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 16:31
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 16:31

AS Roma s-a despărțit de un jucător care valorează 30 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate.

Jose Mourinho a anunțat în urmă cu două săptămâni faptul că Nicolo Zaniolo a cerut să o părăsească pe AS Roma, echipă la care este legitimat din vara anului 2018 și la care ar mai fi avut contract până la finalul lunii iunie 2024.

Marca a anunțat la sfârșitul lui ianuarie că Zaniolo a fost amenințat cu moartea în fața casei sale, după ce a fost mustrat de câțiva fani în urma înfrângerii cu 1-2 în fața celor de la Napoli, liderul din primul eșalon al Italiei.

E gata! Cu ce echipă a semnat fotbalistul lui Jose Mourinho de la AS Roma amenințat cu moartea

Cel mai probabil, asta l-a determinat pe Nicolo Zaniolo să se înțeleagă cât mai repede cu o altă echipă. În acest sens, jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano, a informat prin intermediul rețelelor de social media că italianul a fost deja transferat la Galatasaray.

Expert în transferuri, jurnalistul a evidențiat că Nicolo Zaniolo a semnat un contract valid până în 2027, iar suma de transfer se apropie de 20 milioane de euro cu tot cu bonusuri. De asemenea, fotbalistul va avea și o clauză în valoare de 35 milioane și va zbura în Istanbul marți pentru a face vizita medicală.


Mijlocașul italian este produs de Genoa și Fiorentina și a evoluat doar pentru echipele mari ale lui Inter și ale Romei până acum. 

În actuala stagiune, Nicolo Zaniolo a înscris o singură dată în 13 apariții. În Europa League, fotbalistul a oferit trei assisturi și un gol pentru Roma.

  • 23 de ani împliniți are Zaniolo
  • 1,90 m este înălțimea jucătorului
  • 11 selecții și două goluri are la națională
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!