Nemtii au intrat in ISTORIE! Cel mai frumos moment din istoria Bundesligii! Ziua in care 80.000 de fani au lacrimat pentru un idol:

Autor: Sport.ro
Sambata 24 August 2013, 18:36

	Nemtii au intrat in ISTORIE! Cel mai frumos moment din istoria Bundesligii! Ziua in care 80.000 de fani au lacrimat pentru un idol:

Moment de exceptie in Germania. Bundesliga a implinit 50 de ani de la aparitie, iar fanii lui Dortmund au fost la inaltime.

Primul meci din istorie, din 1963, a insemnat duelul dintre Borussia Dortmund si Werder Bremen, partida castigata cu 3-2 de Werder.

Golul care a deschis pagina de istorie a fost cel marcat de Timo Konietzka, pentru Dortmund.

Acum, la fix 50 de ani de la primul meci din noul format - Bundesliga - Dortmund si Bremen s-au intalnit din nou. A fost 1-0 pentru Borussia, insa fanii nu l-au uitat pe idolul lor.

S-a pastrat un moment de reculegere pentru Konietzka, iar ultrasii de la Dortmund au afisat si un banner in memoria lui. Fostul jucator a murit anul trecut, la 74 de ani.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT