Nemtii au intrat in ISTORIE! Cel mai frumos moment din istoria Bundesligii! Ziua in care 80.000 de fani au lacrimat pentru un idol:

Sambata 24 August 2013, 18:36

	Nemtii au intrat in ISTORIE! Cel mai frumos moment din istoria Bundesligii! Ziua in care 80.000 de fani au lacrimat pentru un idol:

Moment de exceptie in Germania. Bundesliga a implinit 50 de ani de la aparitie, iar fanii lui Dortmund au fost la inaltime.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Primul meci din istorie, din 1963, a insemnat duelul dintre Borussia Dortmund si Werder Bremen, partida castigata cu 3-2 de Werder.

Golul care a deschis pagina de istorie a fost cel marcat de Timo Konietzka, pentru Dortmund.

Acum, la fix 50 de ani de la primul meci din noul format - Bundesliga - Dortmund si Bremen s-au intalnit din nou. A fost 1-0 pentru Borussia, insa fanii nu l-au uitat pe idolul lor.

S-a pastrat un moment de reculegere pentru Konietzka, iar ultrasii de la Dortmund au afisat si un banner in memoria lui. Fostul jucator a murit anul trecut, la 74 de ani.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Viorica Dăncilă, la finalul CEx-ului: „Îl voi suna pe Iohannis. Sper să fie responsabil”
BRAT