BANII l-au convins! Dortmund le-a spus 'NU' lui Bayern, Real si City in cazul lui Lewandowski! Cat castiga ACUM super atacantul lui Klopp:

Autor: Sport.ro
Miercuri 21 August 2013, 20:31

	BANII l-au convins! Dortmund le-a spus 'NU' lui Bayern, Real si City in cazul lui Lewandowski! Cat castiga ACUM super atacantul lui Klopp:

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, joi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Lewandowski voia sa plece neaparat la Bayern, insa sefii Borussei nu l-au lasat. Chiar daca a intrat in ultimul an de contract, iar la anul poate pleca gratis, atacantul a primit o marire de salariu si acum totul e ok.

Va mai sta un an la Dortmund, asa cum era in contract. Insa acum ia 5 milioane de euro pe sezon, fata de cele 1,3, cat incasa pana acum.

Mai mult, Real, City, Bayern si Chelsea au fost refuzate definitiv. Probabil, Lewandowski va pleca gratis la una dintre ele, insa abia in 2014, cand ii expira contractul.

"Au fost niste neintelegeri, insa acum totul s-a rezolvat. Credeam ca imi dau voie sa ma transfer, insa am fost dezamagit si nervos. Tot timpul am spus ca vreau sa-mi respect contractul", a spus atacantul, citat de Guardian.

"Voiam de mai multe luni sa facem asta, insa ma bucur ca s-a intamplat, pana la urma. Am adaptat salariul pe care il incaseaza la contributiile sale la club", a spus seful clubului, Hans-Joachim Watzke.

Preşedintele Iohannis: „Școala începe pe 14 septembrie. Majoritatea elevilor vor merge fizic la școală”
BRAT