Mats Hummels, mesaj ferm pentru conducerea Borussiei Dortmund: "Rămân doar dacă pleacă el"

Mats Hummels Borussia Dortmund edin terzic Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 20:13
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 20:13

Mats Hummels (35 de ani) își încheie contractul cu Borussia Dortmund și sunt șanse mari să părăsească clubul în această vară.

Finala Champions League disputată pe 1 iunie, Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2, ar putea fi ultimul meci al lui Mats Hummels în tricoul galben-negru. Contractul său expiră pe 30 iunie, iar Sky scrie că experimentatul stoper pune o condiție neobișnuită pentru a prelungi.

Mats Hummels îl vrea plecat pe Edin Terzic pentru a continua la Borussia Dortmund

"Rămân doar dacă pleacă Edin Terzic", ar fi sunat mesajul transmis de Mats Hummels conducerii Borussiei Dortmund, relatează Sky. Presa germană scrie că fundașul este nemulțumit de modul de lucru al antrenorului și de tactica sa, motiv pentru care și-ar dori un alt tehnician.

Hummels a criticat public tactica lui Terzic inclusiv înaintea finalei Champions League de pe Wembley. "Am fost furios pentru că sunt de părere că Borussia Dortmund nu trebuie să joace așa, indiferent de adversar. M-am simțit insultat să stau așa pe teren, să mă simt atât de mic din punct de vedere fotbalistic. Mă refer la meciurile cu Stuttgart și la cel cu Leverkusen, din deplasare, în care ne-am baricadat cu 11 jucători în propriul careu", declara Hummels, cu câteva zile înaintea finalei UCL, pentru Bild.

În ciuda dorinței lui Hummels, Sky anunță că nu se pune problema ca Edin Terzic să fie demis de la echipă în această vară. Antrenorul german, care are și cetățenie croată, va rămâne cel puțin încă un sezon, atât cât mai are contract în momentul de față.

În aceste condiții, șansele ca Hummels să fie jucătorul Borussiei Dortmund și în stagiunea următoare par nule. Presa germană susține că stoperul exclude un transfer în Arabia Saudită sau SUA, prioritară fiind rămânerea în Europa pentru a fi aproape de familie. 

"Cea mai probabilă destinație a lui Hummels pare a fi Italia. AC Milan este interesată de campionul mondial din 2014", a mai scris Sky.

  • Mats Hummels nu a fost inclus în lotul Germaniei pentru EURO 2024.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!