Marco Reus, exemplu de fotbalist și om. Mesaj emoționant al lui Jadon Sancho: ”M-ai luat sub aripa ta protectoare. Mulțumesc pentru tot, frate”

Marco Reus Borussia Dortmund Bundesliga Jadon Sancho Germania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 08:12
Data actualizarii: Miercuri 12 Iunie 2024, 08:21

Marco Reus a plecat de la Borussia Dortmund în această vară. Ajuns la 35 de ani, mijlocașul are o primă variantă de echipă.

Marco Reus e o legendă a clubului din Bundesliga, dar a făcut anunțul plecării, informație care era cunoscută, de altfel, încă de la începutul sezonului recent încheiat. Nu duce lipsă de echipe interesate de serviciile sale, iar un club și-a manifestat deja interesul pentru un transfer.

În urma a mai bine de un deceniu petrecut pe Westfalenstadion de la revenirea sa, Marco Reus a decis să nu își prelungească înțelegerea cu Borussia Dortmund. Actuala înțelegere a căpitanului Borussiei Dortmund va expira în câteva zile, dar e clar că își caută echipă în aceste zile.

Jadon Sancho, mesaj emoționant pentru Marco Reus

Neamțul a început fotbalul la echipele de juniori ale Borussiei Dortmund și a rămas până în 2005. După patru ani petrecuți la Rot Weiss Ahlen, Reus a semnat cu Borussia Monchengladbach, unde a fost legitimat până în 2012. Atunci, mijlocașul care în prezent are 34 de ani a revenit la Borussia Dortmund.

Jadon Sancho a transmis un mesaj emoționant acum, pentru că evoluția sa fotbalistică a fost influențată și de sprijinul și sfaturile lui Reus, pe care l-a numit ”frate” și i-a transmis că speră să își găsească repede o nouă echipă.

”Îi spun la revedere unei legende BVB și fratelui meu cel mare. Marco, acum, când începi următorul capitol, vreau doar să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. M-ai luat sub aripa ta și eu am învățat atât de multe de la tine, atât pe teren, cât și în afara lui.

Sunt mereu recunoscător pentru tot ce m-ai învățat și a fost o onoare să joc cu tine. Ție și familiei tale, toate cele bune pentru viitor, ne vedem curând, frate”, a transmis Sancho.

Marco Reus, în MLS după plecarea de la Borussia Dortmund? 

În acest moment, 5 milioane de euro este cota de piață a lui Marco Reus, potrivit Transfermarkt. În cele 429 de apariții în tricoul Borussiei Dortmund, Reus a marcat 170 de goluri și a contribuit cu 131 de pase decisive.

Presa din Germania a aflat unde poate ajunge Reus, făcând public faptul că este de interes pentru o formație din MLS, dar care până acum nu a venit și cu o ofertă concretă.

Aparent, SUA este varianta cea mai la îndemână, se pare, a mijlocașului, care ar fi dispus să își încheie cariera acolo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!