FOTO ȘI VIDEO Marco Reus, despărțire memorabilă de Borussia Dortmund. Bere gratis pentru toată lumea!

Marco Reus Borussia Dortmund Bundesliga Germania Marco Reus
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 19 Mai 2024, 14:12
Data actualizarii: Duminica 19 Mai 2024, 14:13

Marco Reus s-a alăturat academiei germanilor în vara anului 2004, la doar 15 ani.

Marco Reus, legenda celor de la Borussia Dortmund, a oferit un moment de neuitat fanilor săi la ultimul meci pe care l-a jucat în tricoul galben-negru. După 12 ani de loialitate și performanțe remarcabile, mijlocașul a decis să își ia rămas bun într-un mod inedit. 

Bere de rămas bun pentru suporteri

În timpul meciului câștigat cu 4-0 în fața celor de la Darmstadt, Reus nu doar că a marcat al doilea gol al echipei, dar a și adus bucurie în tribune. Suporterii au primit bere gratuită, fiecare pahar venind cu un mesaj special din partea idolului lor: „Mulțumesc pentru tot! Berea de rămas bun este din partea mea. Al vostru Marco”.

  • Marco Reus

Cifrele germanului

În cei 12 ani petrecuți la Borussia Dortmund, mijlocașul ofensiv și-a trecut în cont:

  • 428 de meciuri jucate
  • 170 de goluri marcate
  • 131 de pase decisive livrate

Mesajul de adio al lui Reus

Anunțul plecării sale a fost făcut pe rețelele sociale, unde Reus a împărtășit un mesaj emoționant către suporteri, unde a subliniat importanța perioadei petrecute la Dortmund și mândria de a fi jucat pentru acest club atâția ani.

„Dragi suporteri BVB, mi s-a permis să joc pe acest stadion timp de 12 ani. Mi-am dedicat jumătate din viață pentru acest club. Cu multe suișuri și coborâșuri. Mai multe suișuri, zic eu. Împreună cu conducerea clubului am luat decizia de a nu-mi prelungi contractul.

Sunt incredibil de mândru și de recunoscător că am reușit să joc pentru acest club atâția ani. Îmi este greu să găsesc acum cuvintele potrivite”, a fost mesajul postat de Marco Reus pe rețelele sociale.

Dedicare până la final din partea căpitanului

În ciuda plecării sale iminente, Reus a asigurat fanii echipei că rămâne concentrat pe obiectivele imediate ale echipei.

„Pentru mine este important să vă spun vouă, fanilor, asta. Avem un obiectiv uriaș în fața noastră. Vrem să mergem pe Wembley. Vrem să aducem din nou acest trofeu la Dortmund. De asta este foarte important că decizia a fost luată deja. Și asta încheie orice problemă. Acum, cu toții suntem concentrați pe acest obiectiv major. Și o să ne mai vedem în câteva ocazii pe acest stadion”, a postat Marco Reus pe rețelele sale sociale.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!