FOTO ȘI VIDEO Kicker anunță: Aissa Laidouni, ex-FC Voluntari, semnează cu locul 2 din Bundesliga!

Aissa Laidouni Bundesliga CM 2022 fc voluntari Union Berlin Germania
Cătălin Parfene
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 15:50
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 15:55

Internaționalul tunisian prinde transferul carierei după ce s-a remarcat la Campionatul Mondial din Qatar.

Publicația germană Kicker a anunțat joi că Aissa Laidouni, internaționalul tunisian trecut pe la FC Voluntari care s-a remarcat la Campionatul Mondial din Qatar, urmează să semneze cu Union Berlin, locul 2 în Bundesliga, la trei puncte distanță de liderul Bayern Munchen.

”Aissa Laidouni, de la Ferencvaros Budapesta, este în drum spre Berlin. Potrivit informațiilor de la Kicker, jucătorul de 26 de ani va efectua joi sau vineri vizita medicală la Union și apoi va semna contractul”, au scris nemții.

Nemzeti Sport din Ungaria precizează și durata contractului: trei sezoane și jumătate.

De fostul fotbalist din Liga 1 din România s-au mai interesat în această iarnă Olympique Marseille (Ligue 1), Sampdoria, Cremonese și Fiorentina (toate din Serie A) sau Hertha Berlin (Bundesliga).

Aissa Laidouni, născut în Franța într-o familie algeriano-tunisiană

Interesul pentru mijlocașul central născut lângă Paris într-o familie algeriano-tunisiană vine după ce Laidouni a avut o prestație de excepție la turneul final al Campionatului Mondial din Qatar.

El a fost desemnat omul meciului Tunisia - Danemarca 0-0 și a dat pasa de gol în victoria de prestigiu Tunisia - Franța 1-0, ambele meciuri din faza grupelor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!