FOTO ȘI VIDEO Două echipe din Serie A se luptă pentru semnătura lui Aissa Laidouni! Ce sumă cere Ferencvaros pe fotbalistul trecut prin Liga 1

Aissa Laidouni Campionatul Mondial din Qatar fc voluntari Ferencvaros Budapesta nationala Tunisiei Fotbal extern
Cătălin Parfene
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 10:40
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 10:40

Mijlocașul care a jucat la FC Voluntari între 2018 și 2020 a făcut un Campionat Mondial excelent alături de naționala Tunisiei.

Aissa Laidouni, fostul fotbalist al lui FC Voluntari care a impresionat în naționala Tunisiei la Campionatul Mondial din Qatar, este dorit de două echipe din Serie A, anunță presa din Italia.

”Sampdoria și Cremonese s-au interesat de Aissa Laidouni, un mijlocaș tunisian născut în 1996, care a fost protagonistul unei excelente Cupe Mondiale. 

Cele două cluburi au sondat terenul pentru a vedea dacă există varianta de a-l lua sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare, dar Ferencvaros a refuzat un transfer temporar și a cerut patru milioane de euro pentru unul definitiv. 

Laidouni are contract cu clubul maghiar valabil până la 30 iunie 2024”, a scris Tuttomercatoweb.

Aissa Laidouni la Mondial: omul meciului cu Danemarca, pasa de gol în 1-0 cu Franța

Laidouni a avut o prestație de excepție la Campionatul Mondial din Qatar: mijlocașul central trecut pe la FC Voluntari (2018-2020) a fost desemnat omul meciului Tunisia - Danemarca 0-0 și a dat pasa de gol în victoria de prestigiu Tunisia - Franța 1-0.

Tunisianul a atras astfel atenția mai multor cluburi de top din Europa, printre care Olympique Marseille și Celtic.

Tunisianul pentru site-ul lui Ferencvaros: ”Nu mă preocupă transferul, Fradi este o mare familie”

Într-un interviu publicat zilele trecute pe site-ul oficial al clubului din Budapesta, tunisianul a declarat despre ofertele primite de Ferencvaros: 

”Nu trebuie să mă preocupe. Mă simt foarte bine la Fradi, am un contract aici și am tot respectul clubului, al antrenorului principal, al președintelui. 

Fradi este o mare familie, iar eu sunt un profesionist și îmi fac treaba ca un profesionist, în așa fel încât să fiu pregătit pentru orice oportunitate”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!